BOON - Sport - DVTK

2016.08.13. 21:46

„Az első félidő még rendben volt...a gól kivételével”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 2. fordulójában két megyei csapatunk játszott szombaton.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 2. fordulójában két megyei csapatunk játszott szombaton.

Tállya KSE – Jászberényi FC 0-5 (0-1)

Tállya, 200 néző. V.: Györki.

Tállya: Hegedűs – Molnár, Bihari, Németh D., Pataki, Hutter (Ondó), Horváth, Irhás, Németh B. (Subert), Tóth T., Mihálszki Cs. Edző: Pachinger János.

Jászberény: Menczeles – Marcsek, Herczeg, Mile, Kis, Hamar, Tisza (Ludasi), Ulvicki (Lékó), Sorecz, Birtalan (Bojtor), Hevesi-Tóth. Edző: Gelei Károly.

G.: Herczeg (2), Birtalan (2), Hamar. Jók: senki, ill. Herczeg, Mile, Ulvicki, Birtalan, Hevesi-Tóth.

Pachinger János: – Az első félidő még rendben volt...a gól kivételével. A második játékrészben viszont az egyéni hibákat jól használta ki a szervezetten és dinamikusan játszó ellenfél. Gratulálunk nekik.

Gelei Károly: - Nehezen sikerült feltörni a Tállya védelmét, az első félidőben még nem, de a másodikban már sikerült a helyzeteket kihasználni.


Rákospalotai EAC – Termálfürdő FC Tiszaújváros 1-2 (0-1)

Budapest, 200 néző. V.: Móri.

REAC: Tóth D. – Kutai, Kollár, Nagy G., Pesti, Pfister, Balázs, László (Kiss), Papp, Pálmai (Bodnár), Pataki (Fodor). Edző: Dinka Balázs.

Tiszaújváros: Tóth – Fodor, Dajka, Bodó, Bussy, Molnár L. (Balogh), Viscsák (Somogyi), Hussein (Kerekes), Molnár F., Fabu, Kristófi. Edző: Gerliczki Máté.

G.: Kiss, ill. Viscsák, Somogyi. Jók: Tóth, Nagy G., ill. Tóth, Fodor, Bodó.

Dinka Balázs: - Lassan kezdtük a meccset, az első 20 percben sok hibát csináltunk és csapaton belül volt egy pár gyengébb teljesítmény is. A 2. félidei hozzáállással elégedett vagyok, de sajnos a végén egy elkerülhető gólt kaptunk. Gratulálok a Tiszaújvárosnak.

Gerliczki Máté: - Kicsit csalóka a játék képe mivel a 8. percben felborítottuk a játék menetét. Innentől kezdve a REAC felíveléseivel nagyon nehezen boldogultunk. Próbáltam változtatni, de semmi sem működött, így törvényszerű volt a hazaiak egyenlítése. Az utolsó percben nagy erőről tettek tanúbizonyságot, miszerint jó csapatunk van, mert visszafogottabb teljesítménnyel is nyerni tudtunk.


Elkészítették a labdarúgó NB III Keleti csoport 2016/2017-es évadjának sorsolását, órarendjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!