BOON - PR cikk

2015.07.10. 10:58

Várról várra a Zempléni-hegységben

Ha egy kis feltöltődés vágyik, tartson velünk Ön is! Július 18-i kirándulásunk állomásai: Rákóczi-vár, Boldogkői vár, Vizsoly, Regéci vár.

Ha egy kis feltöltődés vágyik, tartson velünk Ön is! Július 18-i kirándulásunk állomásai: Rákóczi-vár, Boldogkői vár, Vizsoly, Regéci vár.

Túránkat Szerencsen indítjuk, ahol megtekintjük a Rákóczi-várat. A XVI. század végén épült várkastély története során volt rezidencia, magtár is. Kisebb átalakításokkal lényegében a XIX. században kialakított formája maradt meg napjainkra. 1979 és 1991 között felújították, késő reneszánsz stílusúvá formálták. Továbbindulunk Boldogkőváraljára. A Boldogkői vár nagyszerű élményekkel: kóborlovagok párbaj bemutatójával, és jelmezes tárlatvezetéssel várja látogatóit. Ebédünket Vizsolyban fogyasztjuk el, a református templomban megtekintjük az első teljes, magyar nyelvű biblia egy eredeti példányát is, valamint egy interaktív nyomtatástörténeti kiállításon is részt veszünk. Utolsó állomásunk Regéc. A Regéci vár 1300 körül épült, 1686-ban lerombolták, azóta csak a romjai állnak, most viszont újraépül, így nemcsak a vadregényes romok, és a csodálatos körpanoráma kápráztatja el az ide látogatót, hanem rálátást kaphat arra is, hol tart a jelenleg zajló turisztikai fejlesztés.

Időpont: 07. 18. (szombat) Részvételi díj: 6 990 Ft/fő (belépőkkel együtt)

Foglalás és fizetési határidő: 2015. július 13.

Szervező: Expert-Holiday Utazási Iroda, Miskolc, Kazinczy u. 3.,

A részvételi díj tartalmazza: az utazás, az ebéd, a belépők költségét és a csoportkísérő díját. A díj nem tartalmazza: az italfogyasztást az ebéd mellé. A buszt a meghirdetett részvételi díjjal minimum 15 fő jelentkezése esetén indítjuk. A rajtunk kívülálló körülmények miatti programváltoztatás jogát fenntartjuk. További információkat az Észak ügyfélszolgálatán (Miskolc, Zsolcai kapu 3.) is kérhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!