BOON - PR cikk

2013.01.31. 14:05

Újraindul a Maradj Talpon!

A közönség hozzászólások, telefonhívások, levelek ezreiben követelte vissza kedvenc műsorát. A tervezettnél korábban, már március közepén visszatér a Maradj talpon! Gundel Takács Gáborral!

A közönség hozzászólások, telefonhívások, levelek ezreiben követelte vissza kedvenc műsorát. A tervezettnél korábban, már március közepén visszatér a Maradj talpon! Gundel Takács Gáborral!2012. december 31-én parádés szilveszteri műsorral búcsúzott Gundel Takács Gábor kvízműsora a nézőktől. Az extra adásban olimpikonok és sportriporterek vívtak egymással szórakoztató küzdelmet, végül Szécsi Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó maradt talpon, így ő ajánlhatta fel az általa választott szervezetnek, a Minden Gyerek Lakjon Jól! Alapítványnak az 5 millió forintos fődíjat.

Az MTVA ezután jelentette be, hogy sikerműsorát hosszabb ideig pihentetni kívánja, egy időre más vetélkedőt tűznek műsorra a helyén, hogy aztán felfrissülve ismét a nézők szórakozását szolgálhassa. A közönség azonban internetes hozzászólások, telefonhívások, levelek ezreiben követelte vissza kedvenc műsorát – lám, érdemes volt! A tervezettnél korábban, már március közepén visszatér a Maradj talpon! Gundel Takács Gáborral!

A műsor indulása óta vezetett statisztikák nagyon beszédesek. 2011. október 3. óta 233 adás került képernyőre. A játékba 20 ezernél is többen jelentkeztek, több mint 2400 versenyző ki is próbálhatta magát a stúdióban. Kétezren ugyan a titokzatos süllyesztőn át távoztak, a többiek viszont összesen 433 millió forinttal lettek gazdagabbak! A fődíjat, a 25 millió forintot eddig két szerencsés játékos vihette haza: Bajorfi Ákos ügyvéd volt az első 2012. februárjában, majd Kádár Zoltán közgazdász 2012. decemberében. Mind a 10 párbajt eddig négy játékos vállalta, de közülük két bátor vállalkozó elbukott, és üres kézzel „pottyant le”. A legeredményesebb női játékos 9 párbajt vívott meg sikeresen, 2.750.200 forintot gyűjtött össze, de ő már a 10. megmérettetésre nem vállalkozott. A játékban 15.700 kérdés hangzott el.

A műsorkészítők speciális adásokkal is jelentkeztek, amelyeket a nézők mindig kitüntető figyelemmel követtek. 2011 szilveszterén ismert köztévés személyiségek, Csiszár Jenő, D. Tóth Krisztina, Jakupcsek Gabriella, Kovács Koko István, Nacsa Olivér, Novodomszky Éva, Puskás Péter, Scherer Péter, Szente Vajk, Szöllősi Györgyi és Varga Edit küzdöttek meg egymással az első jótékonysági Maradj talpon! adásban. De gyerekek kétszer is játszhattak már értékes nyereményekért mindenki nagy örömére, volt külön adás focirajongóknak a tavalyi futball-EB tiszteletére, párbajoztak tűzoltók kéményseprőkkel, menyasszonyok vőlegényekkel. A szerkesztők egy külön adást szenteltek a népszerűtlen foglalkozást űzőknek (adóellenőr, parkolóőr, közterületes, végrehajtó igyekezett talpon maradni), de újabb lehetőséget biztosítottak a peches 100 forintos nyerteseknek és a műsor történetének legeszesebb, legemlékezetesebb nagy veszteseinek is.

Hasonló szórakoztató ötletekben nincs hiány, tavaszra is ígérnek speciális játékokat Magyarország egyik legnépszerűbb kvízműsorában. A gyerekek újabb lehetőségre számíthatnak, de színészekkel, néptáncosokkal is terveznek színes adásokat. Tekintettel arra, hogy a Maradj talpon! eddig is a köztévé legnépszerűbb műsorai közé tartozott 400-500 ezres nézettségével, nem nehéz megjósolni, hogy a rajongók által szabályosan visszakövetelt produkció ismét leveszi majd a közönséget a lábáról!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!