BOON - PR cikk

2012.11.10. 15:22

Olasz séffel nyit az egykori Véndiófa Diósgyőrben

Nem csak az étlap, maga az étterem is megújult: Sigilló Konyhája lehet a város első hamisítatlan olasz vendéglője. Ajándék bruscettával és vörösborral, megújult ételkínálattal, különlegességekkel várja vendégeit az egykori Véndiófa Étterem.

Nem csak az étlap, maga az étterem is megújult: Sigilló Konyhája lehet a város első hamisítatlan olasz vendéglője. Ajándék bruscettával és vörösborral, megújult ételkínálattal, különlegességekkel várja vendégeit az egykori Véndiófa Étterem.

A hozzáadott értéket tekintve ígéretesnek és eredetinek tűnik az új vendéglő.

Olasz alapanyagok, olasz konyhafőnök

 Az étterem tulajdonosai látszólag nem bízták a véletlenre az irányváltást: az olasz étteremesetükben nem csak azt jelenti, hogy felkerült a pizza és a bolognai a kínálatba. Sigilló Konyhájában is sül pizza, de nem az idehaza megszokott ízben és formátumban! Eredeti recept szerint, vékony tésztával készülnek az étterem új büszkeségében, egy faszenes kemencében.

A recepteket Luca Piermatteo, az olasz konyhafőnök hozta magával Olaszországból melyeket saját éttermében a Trattoria de Pieróban is kínál vendégeinek Az étlapon többek között olyan különlegességek kaptak helyet, mint a portó meggyszószban párolt kacsamell, a kemencés csülök vagy a mascarponés, áfonyás-joghurtos palacsinta a hagyományos olasz ételek és  desszertek (tiramisu, panna cotta) mellett. Az ételek kizárólag a legjobb minőségű olasza lapanyagokból készülnek, ez Sigilló Konyhájában magától értetődő dolog. Mint ahogy az is,hogy a betérő vendégeknek ajándék bruschettával és vörösborral kedveskednek.

A város legjobb óriáshamburgere

Ízlés dolga, hogy kinek melyik hamburger a legjobb Miskolcon, az viszont biztos, hogy valamennyi a Véndiófa étlapján szerepelt és a továbbiakban is ott maradnak. A ropogós ciabatta és a 20 dekás marhahúspogácsa párosa komoly hírnévnek örvend a környék"gasztronómiai térképén", a hamburger tehát marad, sőt új feltételekkel is kínálják őket. Akik eddig is kedvelték az éttermet, bizonyára most sem fognak csalódni, akik pedig az újdonságot keresik megyénk vendéglátóhelyei között, feltétlen látogassák meg Sigilló Konyháját, ahol valóban ízelítőt kaphatnak az olaszos vendéglátásból.

Miskolc, Árpád út 19. 

Előrendelés felvétele: +36 (46) 951-986 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!