BOON - Megyei kézilabda

2017.04.30. 09:13

ÓAM-Ózdi KC: Az alföldiekkel szemben bőven van törleszteni valónk

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B 24. fordulójában a Törökszentmiklós együttesét fogadja a ÓAM-Ózdi KC csapat vasárnap délután.

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B 24. fordulójában a Törökszentmiklós együttesét fogadja a ÓAM-Ózdi KC csapat vasárnap délután.

ÓAM-Ózdi KC – Törökszentmiklósi Székács

Ózd, vasárnap 17.00

Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője: – A Ferencváros elleni találkozó mindenkiben mély nyomot hagyott, hiszen a látottak alapján legalább az egyik pontra rászolgáltunk volna. Innentől kezdve viszont előre kell tekintenünk, hiszen három olyan mérkőzés vár a csapatra, amelyek sorsdöntőek lesznek a végső helyezések szempontjából. Nekünk mindhárom találkozót meg kell nyerni, hogy közvetlenül a dobogósok mögött, a negyedik vagy az ötödik helyen fejezzük be az idényt. A Székács ellen parázs mérkőzésre számítok, ráadásul az alföldiekkel szemben bőven van törleszteni valónk. A tavalyi idényben hazai pályán győztek le minket, ebben a bajnokságban pedig csúnya vereséggel hagytuk ott a pontokat náluk. Nagyon bízom benne, hogy az elmúlt időszak formáját át tudjuk menteni, ebben az esetben ugyanis meg kell nyerjük a mérkőzést. Ezért természetesen a pályán mindent el fogunk követni, de nagy szükség van a szurkolók segítségére, hiszen valóban nehéz és kiélezett csatára számítok.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!