Jegyzet

2021.07.20. 20:00

Témába vág

Újabb enyhítések következnek Magyarországon 5,5 millió beoltott után. A korábbi hír hatására sokan felszabadultak, de biztos, hogy még hosszú ideig velünk lesz a koronavírus és újabb mutációi, csak valószínű, búvópatakszerűen tör fel majd a Föld más-más részein.

Detzky Anna

Fotó: Bujdos Tibor

Ennyi idő alatt elgondolkodhattunk rajta, hogy személyes életünkben és tágabb környezetünkben milyen gondokat okozott a járványhelyzet, és mely globális problémákra adott választ. Azonban, ahogy az idő telik, a pandémiának is elhalványul majd az emléke, és újabb események jönnek, amelyek lekötik a közvélemény figyelmét.

Azt, hogy milyen kérdésekről gondolkodhatunk, viszont nem mindig mi ­határozzuk meg. Sokszor azzal sem vagyunk tisztában, hogy pontosan honnan ered egy információ. Bizonyos témák nyilvánosságot kapnak, másokról pedig nem esik szó, pedig talán ott, a színfalak mögött bújik meg a valóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!