Jegyzet

2021.06.15. 20:05

Még itt van

Hegyi Erika

Az Északban sorozatot indítottunk a harmadik hullám kellős közepén. Közismert emberek mondták el és mondják el még ma is olvasóinknak, hogy véleményük szerint miért fontos, hogy mindenki, aki csak teheti, oltassa be magát valamelyik vakcinával. Ehhez minden adott: lehet regisztrálni, időpontot foglalni, és választani is lehet az oltóanyagok közül.

Hatalmas eredmény, hogy már a fiatalok, sőt az „idősebb” gyerekek is megkaphatják az oltást, hiszen ők azok, akik szeretnek közösségben lenni, izgalmas programokon részt venni.

Most, hogy hivatalosan is túl vagyunk a harmadik hullámon, talán csökken a veszélyérzetünk. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a vírus még mindig itt van velünk, és csak a kedvező alkalmat várja, hogy újra százakat-ezreket betegítsen meg. Lesz még ősz, esős, párás, hideg időjárás, amit nagyon szeret, és a vakáció után kezdődik egy újabb tanév, amikor újra együtt lesznek a tantermekben az iskolások. A vírus ezt is kedveli. Igaz, hogy a fiatalok nem tartoznak a veszélyeztetett korosztályhoz, de egyetlen szülő sem tudhatja, hogy épp nem az ő gyermeke lesz-e a kivétel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!