BOON - Jegyzet

2017.09.03. 17:22

CR7 és a többiek

<em>Amikor elkezdődött a jegy­értékesítés a magyar–portugál vb-selejtezőre, szinte azonnal lefagyott az online rendszer. Ismét futball-láz van, gondolhatnánk elsőre, de Feröer, majd Andorra után sejthető, hogy nem erről van szó. A világ egyik, ha nem a legjobb futballistáját szeretnénk oly’ sokan látni. Vasárnap érkezik CR7 és az Európa-bajnok portugál együttes.</em> <strong>Marosréti Ervin írása</strong>

Amikor elkezdődött a jegy­értékesítés a magyar–portugál vb-selejtezőre, szinte azonnal lefagyott az online rendszer. Ismét futball-láz van, gondolhatnánk elsőre, de Feröer, majd Andorra után sejthető, hogy nem erről van szó. A világ egyik, ha nem a legjobb futballistáját szeretnénk oly’ sokan látni. Vasárnap érkezik CR7 és az Európa-bajnok portugál együttes. Marosréti Ervin írása

Telt ház lesz a válogatott újabb világbajnoki selejtezőjén, de ezúttal gyanítható, hogy nem a mieink miatt. Elmúlt a tavalyi nyár, a feröeri iksz és az andorrai blama kioltotta a tüzet. A futballban – és egyébként a sportban – viszont az a szép, hogy mindig jön egy újabb feladat, mindig van javítási lehetőség. A csapaton múlik, hogy valamelyest ismét maga mellé tudja-e állítani a kilátogató közönséget és a közvéleményt.

Az Európa-bajnokságon életem egyik legnagyobb sportélményét éltem át Lyonban, amikor kis híján kiejtettük a később aranyérmes luzitánokat. Aztán a vb-selejtező-sorozatban már simán hármat kaptunk tőlük Lisszabonban. Most jön a két csapat budapesti fellépése. A magyar ember örök optimista, de gyorsan szögezzük le: nem nekünk áll a zászló. Az önbecsülésért azonban meg kell halni a pályán, még akkor is, ha az ellenfelet többek között Cristiano Ronaldo erősíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!