Friss hírek

2011.03.16. 13:26

Benkóék Debrecenben jótékonykodnak

<p>Jótékonysági koncertet ad a Benkó Dixieland Band április 3-án este a debreceni Csokonai Színházban. Benkóék 1994 óta rendszeresen, immár 13. alkalommal lépnek fel a Hajdú-bihari megyeszékhelyen, hogy segítsék a beteg gyermekek gyógyítását. A rendezvény bevételéből a koncert szervezőjét, a Daganatos és Fogyatékos Gyermekek Genetikai Ellátásáért Alapítványt támogatják.</p>

A Csokonai Színházban megszólalnak Louis Amstrong igényes jazz számai (a Wild Man Blues, a Tiger Rag), valamint ugyancsak az előadásában megszeretett nagy világslágerek, (C est Si Bon, La Vie En Rose, What a Wonderful World, It s been a long, long Time, Hello Dolly). Az este folyamán színpadra lépnek a Benkó Dixieland Band meghívására neves hazai jazz-énekesek és zenészek: Micheller Myrtill, Berki Tamás és Papa Fleigh.

A jótékonysági előadás különlegessége, hogy a világhírű együttes idén ünnepi koncerttel adózik Budapesten példaképe, a jazz koronázatlan királya, Louis Armstrong előtt, melyet a debreceni közönség még a premier előtt láthat, hallhat április 3-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!