Asztrológia

2013.02.14. 09:59

Napi horoszkóp – csütörtök 2013.02.14.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.Kos

03.21-04.20

A mai napon tele van energiával. Ég Önben a tettvágy, hogy valami újat, nagyot vigyen véghez. De sajnos a felmerülő nehézségekre agresszíven reagál, nem a megoldásokat, sokkal inkább azt keresi, kit okolhat. A felesleges indulatokat vezesse le inkább testmozgással, sportolással, mint veszekedésekkel. Ezzel elkerülheti, hogy olyan emberek érzéseibe gázoljon bele, akik sokat jelentenek Önnek.

Bika

04.21-05.21

A mai napon a képességei felismerésre kerülnek. Lehet, csak egy egyszerű ötlet, de az sem kizárt, hogy egy komoly munkahelyi problémára adott megoldása veteti észre Önt a felettesei szemében. Bár jól esik az elismerés, ügyeljen arra, hogy a dicsőség ne szálljon a fejébe. Az önbizalom egészséges mértéke előreviszi, azonban a gőg csak a hátrányára válhat. Legyen tisztában az előnyeivel, de ne feledkezzen meg a hibáiról sem.

Ikrek

05.22-06.21

A mai napon minden apró nehézséget, kritikát a személye elleni támadásnak vesz. Pedig higgye el, a munkatársainak nem célja a személyeskedés, sokkal inkább fogalmazzák meg a véleményüket azért, hogy Önt segítsék. Ha képes meghallgatni és értelmezni a hallottakat, Ön is beláthatja, nem kell ellenséget keresni ott, ahol nincs is. Fogadja meg inkább a tanácsokat, hisz ezek csak az Ön javát szolgálják.

Rák

06.22-07.22

Olyannyira izzik Ön körül a levegő, hogy nehéz lesz megálljt parancsolni a robbanásnak. Pedig mindenképpen fontos, hogy az Önben rejlő lendületet a hasznára tudja fordítani ahelyett, hogy felesleges vitákba bonyolódik. Ha helyes irányba tereli a belső feszültségét, komoly kihívásokra talál helyes választ. De ha nem sikerül az energiáit a megfelelő módon levezetni, komoly nézeteltérésekkel kell számolnia a mai napon.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23-08.23

Felkorbácsolódnak az érzései. Lehet, hogy valaki megbántja, de az sem kizárt, hogy emlékeztetik az élet sötét oldalára. Mindenesetre délután már nehezen tud parancsolni az indulatainak, könnyen mond ki olyan szavakat, melyeket később megbán. Akkor azonban már késő, sokkal fontosabb lenne, ha a kimondásuk előtt számolna el tízig. Sajnos hazaérve sem tud parancsolni magának, így a partnerében is mély sebeket ejt.

Szűz

08.24-09.23

A mai napon mindent csinál, csak épp azt nem, amihez kedve lenne. Olyan feladatokkal halmozzák el, melyeket ugyan máskor könnyedén megoldana, most azonban komoly erőfeszítések árán sem képes végrehajtani. Mindez belső bizonytalanságot szít és délután már pattanásig feszültek az idegei. Ha módjában áll, meneküljön ki a négy fal közül és egy kiadós sétával vezesse le az Önben tomboló energiákat.

Mérleg

09.24-10.23

Kissé feszült, és ebből adódóan türelmetlen. Nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt Ön reggel eltervezte és ez nyugtalansággal tölti el. A munkavégzését erőteljesen befolyásolja ez a hangulat, mely így természetesen nem viszi előre. Ettől függetlenül megértésre talál a kollégái körében, mivel a megérzéseiből táplálkozó véleménye sokkal emberibbé teszi Önt a szemükben. Még akkor is, ha Ön nem örül annak, hogy az érzései befolyásolják a napját.

Skorpió

10.24-11.22

Ha fontos tárgyalásokat tervezett a következő napokra, igyekezzen azokat mára időzíteni. Kisugárzásával most képes a partnereit meggyőzni arról, érdemes Önt követni. Még akkor is sikereket érhet el, ha szakmailag nem kidolgozott a véleménye. Bár nem szeret felkészületlenül fontos kérdéseket dűlőre vinni, most a csillagok segítik abban, hogy ezt a belső bizonytalanságát álcázni tudja.

Nyilas

11.23-12.21

A mai nap a befelé fordulásé. Fontos beszélgetéseket folytat önmagával és közeli barátaival értelemről és érzelmekről. Új szemléletekkel ismerkedik meg, olyan irányzatokkal, melyek a szakmai életében is a hasznára válhatnak a későbbiekben. Nem csak az életszemléletében áll be változás, képes ezt tettekre is váltani. A családja meglepődve fogadja megújult énjét és támogatják abban, hogy ezt az utat végigjárhassa.

Bak

12.22-01.20

A fontos tárgyalásait, megbeszéléseit délelőttre időzítse, délután ugyanis hajlamos lesz feszültebben reagálni az ellentmondásokra. Éppen ezért, amit lehet, intézzen el a nap első felében, ezzel nyerve akár egy szabad délutánt. A lelke mélyén pontosan érzi, mire lenne szüksége, csak azt nem tudja, mindezt hogyan érhetné el. Szánjon időt arra és teremtsen lehetőséget, hogy a partnerével megbeszéljék kapcsolatukat.

Vízöntő

01.21-02.19

A szemére vetik, hogy amit mond, nem hangzik logikusan. Nem csoda, hisz a mai napon a hangulatára és a megérzéseire támaszkodik minden cselekedetében. Márpedig az érzelmek a legkevésbé követhetőek józan gondolkodással. Ne hagyja, hogy ez elrontsa a közérzetét, minden tette előreviszi a maga elé kitűzött útján. Az, hogy ebben nem mindenki tudja követni, nem feltétlenül az Ön hibája.

Halak

02.20-03.20

Bár nem nevezhető hangulatembernek, a mai reggelen mégis úgy ébred, hogy nem találja a helyét a világban. Tenne valamit, de hiányzik hozzá az erő. Amit azonban el kellene végeznie, ahhoz pedig nincs kedve. Nehéz napnak néz így elébe, de következetesen végrehajtva a feladatait még akár sikereket is elérhet. De ez igencsak felemészti a belső tartalékait, melynek következtében estére könnyen sebezhetővé válik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!