Asztrológia

2012.12.20. 10:17

Napi horoszkóp - csütörtök 2012.12.20.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Már megint átvették Ön felett az uralmat az érzelmei. Csapdában érzi magát. Miközben világgá kürtölné a boldogságát, józan esze megálljt parancsol. Pedig nem kellene szégyellnie az érzéseit, ahogy azt sem, ha olykor romantikus hangulat tör a lelkére. Sőt! Mondja el őszintén a kedvesének, mit érez iránta, és a hatás sem fog elmaradni. Különösen az ünnepek közeledtével fontos, hogy tudjanak egymásba kapaszkodni és őszintén beszélgetni.

Bika

04.21-05.21

Most már kár az ötödik sebességbe kapcsolnia. Vegye észre, hogy most már nincs ideje ahhoz, hogy végigcsinálja azt, amit elkezdett. Ezért aztán másoktól se várja el, hogy minden erejüket bedobva, még az utolsó hét napjait is hosszadalmas és unalmas számításokkal töltsék. Inkább csaljon egy kis vidámságot az arcukra azzal, hogy hangulatos munkahelyi délutánt szervez, ahol akár még az év közben kialakult feszültségeket is kisimíthatják.

Ikrek

05.22-06.21

Vigyázzon az értékeire, az irataira, mert ebben a nagy forgatagban könnyen nyomuk veszhet. Ne bízzon meg a technikában sem, az ördög sosem alszik. Mielőtt elküldene egy elektronikus levelet, ellenőrizze kétszer, hogy a címzettet jól adta meg, mert illetéktelen kezekbe jutó írása sok bonyodalmat okozhat. Egy ártatlannak látszó tréfa balul sül el, az érintett – talán a felfokozott hangulat miatt, talán mert érzékenyebb – a szívére veszi és komolyan megsértődik.

Rák

06.22-07.22

Ahányszor a naptárra néz, összeszorul a gyomra az idegességtől. Már csak néhány nap, és még semmivel sincs kész. Gondolja át alaposan a dolgokat, és rájön, hogy mennyi mindent elintézett már. Szerencsére a munkahelyén már csak ünnepelnek, így nyugodtan összpontosíthat az otthoni teendőkre. Ha még nem vett meg minden ajándékot, szánja erre a délutánt. Egész egyszerűen nem halogathatja tovább.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23-08.23

Szerelmi ügyekben, úgy látszik, meg kell alkudnia. A várt, a sokszor megálmodott nagy Ő egyelőre nem akar jelentkezni. És most még a nyomát sem látja annak, hogy a közeljövőben felbukkan az életében. Ne keseredjen el, van, aki egész életében szakadatlan csak keres, és közben kihagyja a „kis” szerelmeket. Szerencsére Ön nem ilyen. Adja fel a kutatást, legalábbis egy időre. Ha itt az ideje, úgyis jelentkezik - hívás nélkül is.

Szűz

08.24-09.23

A munkahelyén kerülje az összetűzést. Most szinte robbanásig feszült a hangulata mind Önnek, mind a munkatársainak, tehát könnyen ragadhatja el magát meggondolatlan kijelentésekre, amelyeket később ugyan visszaszívna, de addigra már késő. Mivel sebezhető, támadással védekezik, és ebből komolyabb bajai származhatnak. Ne gyűjtsön ellenségeket, hanem húzódjon félre és várja meg, amíg ismét kitisztul a feje fölött az égbolt.

Mérleg

09.24-10.23

Talán a feszültség, vagy a fáradtság, nehéz megmondani. Mindenesetre idegesen reagál le most minden olyan kitörést a munkatársai vagy családtagjai részéről, melyek a túlzott érzelmek irányítanak. Most inkább magányra vágyik, kerüli az emberek közelségét. Nem éppen a legjobb időpontot választja arra, hogy kivonuljon a világból, hisz bármerre is indulna, mindenhol ismerősökbe botlik. Törődjön bele, hogy majd a két ünnep között lesz lehetősége a visszavonulásra.

Skorpió

10.24-11.22

Fontos változás előtt áll: találkozhat valakivel, aki később sokat jelenthet Önnek. Elérkezett a pillanat, hogy rendezze régi kapcsolatát, mostanra végleg lezárta magában, és érzései minden szálát elrendezte önmagában. Érzelmei viszonzásra találnak, teljesülhetnek a vágyai, ha nem tér ki a közeledés elől. Vagy nem rontja el azzal, hogy nem tud parancsolni a féktelen szenvedélyének.

Nyilas

11.23-12.21

A karácsony táján megszokott izgatott, lázas állapotba kerül. Olyasmi történik Önnel, amire nem számított. Ebből a helyzetből viszonylag épen kecmereg ki. Ha eddig nem valósított meg valamit, már elkésett vele. Ebben az évben nagy dolgokat vitt véghez, ezért ideje kiereszteni a gőzt. Pihenjen! Gondoljon csak arra, hogy milyen kellemes, családi, baráti körben eltöltött órák várják az év utolsó napjaiban.

Bak

12.22-01.20

Szomorú kötelessége, hogy nap, mint nap bemenjen a kórházba, akár napjában kétszer is. Ösztöneivel érzi, hogy nem tudják a családi asztalnál együtt ünnepelni a szeretet ünnepét. Inkább váljék fölöslegessé egy kis fenyőfa, minthogy ne jusson a kórházi szobába. Rejtse el a fájdalmát, nehogy valaki kötelességének érezze, hogy megvigasztalja. Ön egyébként is hajlamos eltitkolni a bensőjét foglalkoztató gondokat, most különösen fontos, hogy így tegyen.

Vízöntő

01.21-02.19

Jól indul a nap. Ön vidám és elégedett. Egy kedves ismerőse vagy rokona azonban elfeledte, hogy ma csütörtök van, Ön dolgozik, és maratoni telefonbeszélgetést kezdeményez. Ön már tűkön ül és áll, toporog. Szerencsére ez a megpróbáltatás is véget ér egyszer, amint leteszik, megfogadja, hogy az új évben senkinek sem lesz a „lelki szemetesládája”. Korai a fogadkozás, az sem kizárt, idén még Ön fogja valakinek kiönteni a bánatát.

Halak

02.20-03.20

Ha még nem tanulta meg akár a saját kárán, hogy olykor nem árt élére rakni a garast, most irigykedve nézhet azokra, akik előrelátó terveiknek köszönhetően komoly pénzügyi sikereket érnek most el. Ha legalább ez alkalommal levonja a szükséges következtetéseket ebből a leckéből, sokat nyerhet a jövőre nézve. Akkor is érdemes jobban felkészülni a váratlan eseményekre, ha nincs Önben szorongás a jövőt tekintve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!