Asztrológia

2012.07.23. 09:29

Napi horoszkóp - hétfő

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

A mai napon képes lesz elfogulatlanul kezelni és szemlélni önmagát és az érzelmeit. Jó alkalom nyílik arra, hogy egyedül legyen, és elgondolkodjon a dolgairól és a problémáit megbeszélje egy idősebb személlyel. Nem fogja magányosnak érezni magát, még ha egyedül is van, sőt, eltölti a belső erő és a békesség. Az önismeret terén sokat nyerhet. Élete és párkapcsolatai most gördülékenyen alakulnak, mert sikerül jól egyensúlyt teremteni a belső és a külső világa között.

Bika

04.21-05.21

A feleslegesség érzése, a szürkeség és az unalom ellen legjobb orvosság a munka, a céltudatos tevékenység. Lásson neki az elmaradt, félbehagyott, íróasztalfiókba gyömöszölt feladatoknak, Válasszon ki közülük legalább egyet, és azt végre becsületesen, elejétől a végéig oldja is meg. Meglátja, egy perc ideje sem lesz unatkozni az elkövetkezendő napokban. A hét végére pedig elfogyhatnak a függőben maradt ügyei, sokkal nyugodtabban töltheti a hétvégét.

Ikrek

05.22-06.21

Megpihenhet a babérjain, mert akár a hivatásában, akár az otthoni ügyei intézésében befejeződött egy mozgalmas időszak. Előnyös fordulatot vehet egy régóta húzódó vitás ügye és talán ez teremti meg a lehetőségét annak, hogy jól értékesítse az ingatlanát vagy a feleslegessé vált holmijait. Ha idáig feszültebb volt a viszonya a szűkebb környezetével, akkor egy váratlan találkozás vagy alkalmi összejövetel eloszlathatja a felesleges félreértéseket,

Rák

06.22-07.22

Nem tud a mai napon olyan munkába kezdeni, ami ne sikerülne. Most még azért is megdicsérik, amiért máskor letolást kap. Ha elfelejtene valamit elintézni, ma az is csak a javára válik – kiderül ugyanis, hogy csak baj lett volna belőle. A délutáni randevút nem felejti el, és ez lesz a nap csúcspontja. Még sok ilyen hétfői napra lenne szüksége. De ne élje ebbe bele magát, inkább használja ki alaposan ezt a mait.

[poll id="4"]

Oroszlán

07.23-08.23

Nem tud a mai napon olyan munkába kezdeni, ami ne sikerülne. Most még azért is megdicsérik, amiért máskor letolást kap. Ha elfelejtene valamit elintézni, ma az is csak a javára válik – kiderül ugyanis, hogy csak baj lett volna belőle. A délutáni randevút nem felejti el, és ez lesz a nap csúcspontja. Még sok ilyen hétfői napra lenne szüksége. De ne élje ebbe bele magát, inkább használja ki alaposan ezt a mait.

Szűz

08.24-09.23

Váratlan szerencse érheti ezen a hétfőn: nagyobb összeget nyerhet vagy örökölhet. Sikeresen szerepel egy versenyen vagy pályázaton is. A társaságnak a mai napon Ön lehet a középpontja: barátait lebilincselheti a szellemességével, humorérzékével, egyedi stílusával. Ne mondjon le semmilyen meghívást: a mai nap kedvez a szereplésnek, igazán jó formában van. Új erőt, magabiztosságot adhat Önnek is.

Mérleg

09.24-10.23

A mai nap az ábrándozásoké. A tervezgetés időszakába kerül. Az életet meglehetősen lassúnak találja, ami egyben azt is jelenti, hogy a múltbeli határozatait, cselekedeteit felülvizsgálja és az eljövendő lehetőségeken gondolkodik. A szokásosnál többet ábrándozik, álmodozik, és ha valóban alkotó típus, akkor most ettől mindenféle ihletet kap. Újra kezébe veszi az ecsetet, a tollat, esetleg leül a hangszere mellé.

Skorpió

10.24-11.22

Nagy, de talán nem könnyű nap lesz ez a mai. Sorsdöntő választásokra kényszeríthetik: munkahelyén, hivatásában, vállalkozásaiban, pályaválasztásában, de még a magánéletében is. Lehet, hogy a ma meghozandó döntések komoly próbára teszik. Ám az sincs kizárva, hogy ezek a változások előnyösen érintik. Főleg akkor, ha a kinevezés, az előlépetés és a családalapítás egybeesik. Erre is van most kilátás.

Nyilas

11.23-12.21

Átlagos, kielégítő napra ébredt. Kisebb egészségügyi problémával kell megküzdenie. Hallgasson a családtagjai tanácsára ez ügyben, hasznára válik. Kollégái és ismerősei új ötleteket adnak, és ez jót tesz Önnek. Biztos, hogy eleget törődött az egészségével és a fittségével? Nem lenne jobb megelőzni a bajt? Most igazán nem gond kellő mennyiségű és minőségű vitaminok hozzájutni, éljen a lehetőséggel.

Bak

12.22-01.20

Érdemes volna értékálló dolgokba fektetnie a pénzét. Most jó áron vásárolhatna aranyat, szőnyeget, műalkotásokat. Nemcsak gyönyörűséget jelentenének az Ön és környezete számára, hanem értékmegőrzést is. Ha nincs annyi, akkor sem érdemes a kredencfiókban őrizgetni. Amíg nem lesz rá szükség, jobb, ha a bank őrzi. Annak azért alaposan járjon utána, melyikbe, milyen kondíciók mellett teszi be.

Vízöntő

01.21-02.19

Anyagi téren egyenesbe kellene jönne. Ha mindig csak annyit költ, amennyi a bevétele, akkor sohasem lesz megtakarított pénze, pedig nem csak a biztonságérzete miatt lenne erre szüksége, hanem azért is, nehogy lemaradjon valamiről. Szeretne új szokásokat bevezetni otthon. Ezek valószínűleg a párja érdekeit sértik, de ha kellően diplomatikus lesz, akkor elérheti, amit akar és eltervezett.

Halak

02.20-03.20

Nyugodt nap ez a mai, sok kellemes élményben lesz része. Hivatásában új ötletei pénzügyi eredményekhez vezetnek, amelyek azonban csak később mutatkoznak meg. Előfordulhat, hogy olyan döntések elé állítják, amelyek végleges, a jövőt is befolyásoló elhatározásokat kívánnak meg. Ebben az esetben nem árt, ha mielőbb további információkat szerez be, és nem a döntés után szembesül olyan tényekkel, melyek befolyásolhatnák a gondolkodását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!