Asztrológia

2012.05.18. 11:02

Napi horoszkóp – péntek

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 

Kos 03.21.-04.20.

A mai napon romantikus hangulatban ébredt. Ezt csak fokozza egy kellemes társasági este, ahol valaki nagyon el tudja varázsolni Önt csábító tekintetével, kedves mosolyával és sziporkázó társalgásával. Munkahelyén megpróbál kibújni a felelősség alól, ezzel azonban csak későbbre tolódnak az események, amikor már rosszabbul állnak a bolygók. Próbálja meg összeszedni gondolatait és koncentrálni.


 

Bika 04.21.-05.21.

Tulajdonképpen már elkezdődik a hétvége. Hívja meg kedves barátait egy esti összejövetelre. A rohanásban, az eszeveszett hajtásban ritka az olyan pillanat, amikor kellemes körülmények között. Meleg baráti körben, feloldódva lehet kötetlenül beszélgetni az élet nagyobb és kevésbé nagyobb dolgairól, amikor kibeszélhetjük a mindennapi problémáinkat és visszaemlékezhetünk a hajdan történtekre.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

Kapcsolatai fontosabbá válnak, mint valaha. És éppen ezért nem árt, ha többet ad a megjelenésére. Társulásra, cégalapításra is alkalmas ez a nap, de egy nagyobb munkával is komoly eredményeket képes elérni. A szerelemben aktív, hajlamos a részletkérdésekbe belekötni, és ezt a kedvese nehezen viseli el. A hivatása nagy figyelmet követel meg Öntől. Helyezze előtérbe a diplomáciai érzékét.


 

Rák 06.22.-07.22.

Már csak attól is kiváló hangulatba kerül, hogy végre péntek van. Múlóban egy nagyon rossz időszak, valóban minden oka megvan a vidámságra, felszabadultságra. Rugaszkodjon neki a hét utolsó munkanapjának, meglátja, milyen hamar elmúlik. Estére nagyszerű programja van, már el is felejtette? Sebaj, kedvese telefonja eszébe fogja juttatni. Még éppen időben, hisz hazafelé beszaladhat meglepetést vásárolni.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Nem tudhatta, nem láthatta előre, de ez nem is számít semmit. A helyzet az, hogy túlköltekezte magát, és most kölcsönökre szorul. Nehéz anyagi helyzetét megpróbálják kihasználni és kétes ajánlatot tesznek Önnek. Ha most áruba bocsátja becsületét, többé nem tud a tükörbe nézni, hiszen az első adandó alkalommal elbukott. Ezért nézzen minden ajánlat mögé még akkor is, ha vonzónak tűnik.


 

Szűz 08.24.-09.23.

Munka- és szívügyei jól állnak, most jobban ráér arra, hogy rendezze elmaradt, befejezetlen dolgait, függőben lévő hivatali kapcsolatait. A hétvége jó alkalom arra is, hogy meghívja ismerőseit, barátait, vagy látogatást tegyen rég látott rokonainál. Néha nem árt felújítani a régi barátságot, elbeszélgetni a közös élményekről és a jelenkori állapotokról. Ez alkalmat teremthet arra is, hogy értékes információkat szerezzen.


 

Mérleg 09.24.-10.23.

Van néhány elmaradása a munkahelyén, amelyek már egy ideje álmatlan éjszakákat okoznak Önnek. Ha arra áldozza a napot, hogy ezeket módszeresen felszámolja, nemcsak megkönnyebbül, hanem a hangulata is nagymértékben megjavul. Ez pedig elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a ma esti színdarabot önfeledten élvezhesse, átadhassa magát a kikapcsolódásnak, hiszen a partnere egy remek vígjátékra szerzett jegyeket.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

A mai nap lehetőséget kínál arra, hogy kitörjön a hétköznapok taposómalmából. Olyan ajánlatot kap, amely érvényesülése útjából elhárít minden akadályt. Ön mégis habozik felcserélni a biztos szürkeséget a bizonytalanra, még akkor is, ha az káprázatosnak ígérkezik. Bárhogyan is döntsön, nem bánja meg. Ma ugyanis élvezheti a csillagok oltalmát. Ha jól megfontolta a helyzetét, szerencséje sem fogja cserbenhagyni.


 

Nyilas 11.23.-12.21

Ma boldog lehet, a korábbi jótettei százszorosan megtérülnek. Pedig nem hitte, hogy visszakapja még az élettől. Ha kitartó, jó eredményeket érhet el a nemcsak a munkájában, de a magánéletében is. Ne hagyja, hogy a jókedvét elrontsák, mert emiatt nemcsak a hangulata fog elromlani, de hátrányt is szenvedhet. Művelődjön. Még karácsonyra kapott ismeretterjesztő könyveket, éppen ideje, hogy végre nekikezdjen az olvasásuknak.


 

Bak 12.22.-01.20.

Gondoljon azokra a napokra, amikor betegségében eltörpültek a mostanihoz hasonló problémák, és akkor most, egészségesen hogy ne tudná kirekeszteni őket. Minden megítélés kérdése. Lubickoljon a mai nap adta lehetőségekben. Nem ártana egy kis testmozgás. Sétáljon, kocogjon, vagy menjen el az uszodába. A lényeg, hogy gondolatait elterelje a problémáiról. Lepedő virtuózoknak is ajánlott a mai nap.


 

Vízöntő 01.21-02.19.

Nehezére esik mindenféle munka ezekben a napokban. Fáradtnak, kedvetlennek érzik magukat és szeretnének végre megszabadulni a taposómalomból. Ha sikerülne szabadnapot kivennie, sokkal jobban érezné magát a bőrében. Elég sok kiadása volt a közelmúltban, aggodalomra még nincs oka. Partnere, illetve élete párja csak arra vár, hogy komoly ígéretet tegyen neki. De csak arra vállalkozzon, amit teljesíteni is tud, áldozatokra semmi szükség.


 

Halak 02.20.-03.20.

Komolyan azt gondolja, hogy mindenki összeesküdött Ön ellen? Higgye el, ezt az érzést csak a különböző okokból felerősödött depresszió okozza, táplálja. Elsősorban tehát ennek az okát kell kifürkésznie. Csak ha fényt derít ezekre, akkor emelkedhet fel újra. Keresse fel régen látott barátnőjét, akivel lelki problémáit mindig meg tudta osztani és őszintén el tudtak beszélgetni a gondokról.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!