Sport

2015.08.19. 11:05

Elek Ákos és Novothny Soma Diósgyőrben edz

Miskolc - A Diósgyőri VTK szerda délelőtti edzésén a régiek mellett két új arc is feltűnt.

Miskolc - A Diósgyőri VTK szerda délelőtti edzésén a régiek mellett két új arc is feltűnt.Az egyik nem is annyira új, hiszen Elek Ákost mindenki ismeri Diósgyőrben. Az egykori csapatkapitány - kihasználva a kínai klubjától kapott szabadságot - néhány napra hazatért Magyarországra, eközben vendégként a DVTK csapatával dolgozik - adta hírül a DVTK hivatalos honlapja.

Novothny Soma sem rendelkezik diósgyőri szerződéssel, de mindkét fél reményei szerint ez az állapot hamarosan megváltozik, addig is beszállt Bekő Balázs foglalkozásaiba.


Kapcsolódó cikkek:

Miskolc - Amint arról már beszámoltunk, a Diósgyőr előrehaladott tárgyalásokat folytat Novothny Somával, akit klubja, az olasz Napoli jövő júniusig adna kölcsön az Andrássy útra. tovább »

Miskolc - A napokban újabb labdarúgóval, egy csatárral erősödhet a DVTK kerete. A játékos nem más mint a veszprémi származású Novothny Soma. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!