Sport

2015.08.29. 14:03

DVTK vs. Újpest - Így állhat fel a Diósgyőr

Miskolc - A szombaton 18 órakor kezdődő Diósgyőri VTK - Újpest FC NB I-es mérkőzés előtt megnéztük milyen változás várható a DVTK összeállításában, felépültek-e a sérültek.

Miskolc - A szombaton 18 órakor kezdődő Diósgyőri VTK - Újpest FC NB I-es mérkőzés előtt megnéztük milyen változás várható a DVTK összeállításában, felépültek-e a sérültek.

Bekő Balázs, a DVTK szakvezetője több játékosára sem számíthat, a Pakson megsérült Komanra, a szintén maródi külföldiekre, Husicra, Griffitshre, Okukára, Ho-Jungra, a bokaszalag szakadást szenvedett fiatal Kitl-re. A DVTK vezetőedzője ugyanakkor azt is elmondta, hogy Grumic talán lesz olyan állapotban, hogy bevethető legyen, Németh M. is edzett ezen a héten, Kovács G., aki letöltötte eltiltását, így bevehető, ahogy az új igazolás, a kanadai válogatottba frissen behívott James is, akire a vb-selejtezőn számítanak a juharlevelesek, így vasárnap útra kell kelnie a tengerentúlra.

A DVTK - Újpest bajnoki mérkőzésről élőben tudósítunk a portálunkon szombaton 18 órától: dvtk.boon.hu.


A DVTK várható kezdőcsapata:

Rados – Eperjesi, Lipták, Tamás, Nemes – James, Egerszegi – Bacsa, Grumic, Nikházi – Novothny.


[poll id="998"]


Miskolc - Öt éve tartozik a DVTK labdarúgócsapata a több milliárd forintos magánvagyonnal rendelkező Leisztinger Tamás érdekeltségébe, de olyanra, ami ezen a héten történt, még nem volt példa. tovább »

Miskolc - A tizenhárom bajnoki óta veretlen Újpest FC lesz a Diósgyőri VTK vendége szombaton. A mérkőzésről élőben tudósítunk 18 órától. tovább »

Miskolc - "Számtalanszor megmutattuk már, hogy amikor a csapat és a szurkoló egymásra talál akkor nincs semmi, ami megállíthat minket!" - A szombati DVTK - Újpest rangadóra hívnak mindenkit a diósgyőri ultrák. tovább »

Miskolc - Múlt héten csatlakozott a DVTK edzéséhez a 22 éves Manjrekar James, aki az előző bajnokságban a Pécset erősítette. A háromszoros kanadai válogatott játékos a mai napon aláírta szerződését Diósgyőrben, miután a játékengedélye is megérkezik, már csak a szakmai stábon fog múlni, mikor mutatkozhat be a DVTK címeres mezében. tovább »

Miskolc - Miskolcon 2015. augusztus 29-én, szombaton 18 órakor rendezik a DVTK – Újpest FC OTP Bank Liga NB I-es labdarúgó-mérkőzést. A rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!