Leisztinger nem mindennapi látogatása Diósgyőrben

Leisztinger Tamás - archív
Leisztinger Tamás - archív - © Fotó: Homoky György
Miskolc – Öt éve tartozik a DVTK labdarúgócsapata a több milliárd forintos magánvagyonnal rendelkező Leisztinger Tamás érdekeltségébe, de olyanra, ami ezen a héten történt, még nem volt példa.

A háttér tulajdonos kilátogatott egy edzésre, és hosszú perceken át szemlélte a csapatot.

,,Nem tudtam, hogy ez ilyen kuriózum. Egyébként még aznap fel is hívott Leisztinger Tamás telefonon, és beszélgettünk a csapatról” – mondta ezzel kapcsolatban Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője az Észak-Magyarországnak.

ÉM


Ön szerint mi lesz a DVTK - Újpest mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

DVTK vs. Újpest – “Két különböző stílus csatája lehet ez a meccs”

Miskolc – A tizenhárom bajnoki óta veretlen Újpest FC lesz a Diósgyőri VTK vendége szombaton. A mérkőzésről élőben tudósítunk 18 órától. tovább »

DVTK vs. Újpest – Ultras Diósgyőr: “A DVTK családnak a szíve az erőssége!”

Miskolc – “Számtalanszor megmutattuk már, hogy amikor a csapat és a szurkoló egymásra talál akkor nincs semmi, ami megállíthat minket!” – A szombati DVTK – Újpest rangadóra hívnak mindenkit a diósgyőri ultrák. tovább »

Manjrekar James a DVTK játékosa

Miskolc – Múlt héten csatlakozott a DVTK edzéséhez a 22 éves Manjrekar James, aki az előző bajnokságban a Pécset erősítette. A háromszoros kanadai válogatott játékos a mai napon aláírta szerződését Diósgyőrben, miután a játékengedélye is megérkezik, már csak a szakmai stábon fog múlni, mikor mutatkozhat be a DVTK címeres mezében. tovább »

DVTK vs. Újpest – A rendőrség is készül a szombati rangadóra

Miskolc – Miskolcon 2015. augusztus 29-én, szombaton 18 órakor rendezik a DVTK – Újpest FC OTP Bank Liga NB I-es labdarúgó-mérkőzést. A rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja. tovább »

hirdetés


hirdet�s