Sport

2015.08.10. 17:50

DVTK: Az 5-0 közötti különbségek - Taps és magyarázkodás

Miskolc - Közel négy éve, 2011. október 2-án szenvedett legutóbb ötgólos vereséget és kapott ki 5-0-ra a Diósgyőr az élvonalban, ám az akkor debreceni vereség és a mostani MTK elleni kudarc közti kontraszt óriási.

Miskolc - Közel négy éve, 2011. október 2-án szenvedett legutóbb ötgólos vereséget és kapott ki 5-0-ra a Diósgyőr az élvonalban, ám az akkor debreceni vereség és a mostani MTK elleni kudarc közti kontraszt óriási. Az akkori NB I-es bajnokin a Debreceni VSC vendégeként véreztek el a piros-fehérek: pár hónappal az első osztályba való visszajutásuk után a listavezető, később bajnoki címet nyerő hajdúsági gárda forrázta le az összecsapásuk előtt a negyedik helyen álló DVTK-t. A diósgyőri szurkolók akkor a meccs után megtapsolták és hosszú percekig éltették a Benczés-legénységet, ellenben most legutóbb Angyalföldön magyarázkodniuk kellett Komanéknak az MTK elleni 5-0-ás zakó után.

Ez történt 2011. októberében:

Pajkos Jánost, a DVTK és a DVSC egykori szakvezetőjét, a mérkőzés előtt is megkérdeztük arról, hogy mire számít, és kíváncsiak voltunk arra is, hogy a látottak alapján mi a véleménye a két csapat vasárnapi mérkőzéséről. tovább »

Egyetlen játékosa teljesítményével sem volt elégedett Benczés Miklós, a DVTK edzője. tovább »

Egy - megérett a meggy, Kettő - csipkebokor vessző, Három - te vagy az én párom, Négy - te kis leány hová mégy, Öt - érik a tök... (Magyar mondóka - részlet.) Juhász-Léhi István jegyzete. tovább »

Debrecen – Ellátogattunk az Oláh Gábor utcai stadionba, hogy megtudjuk pontosan honnan zuhant le a szurkoló a DVSC-DVTK meccs után. tovább »

Debrecen – Konvojban, rendőri felvezetéssel a DVSC-TEVA vs. DVTK NB I-es futball rangadóra. tovább »

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 11. fordulójában DVSC-TEVA együttese a Diósgyőri VTK gárdáját fogadta vasárnap 16 órától. A keleti rangadóról élőben tudósítottunk portálunkon! tovább »


Ez történt 2015. augusztusában:

Miskolc - Szombaton súlyos vereséget szenvedett a DVTK az MTK vendégeként, és összességében az első négy forduló eredményei sem úgy alakultak, ahogyan azt a diósgyőri szurkolók szerették volna. Szabó Tamás ügyvezető nyilatkozott az eddigiekről. tovább »

Miskolc - Az MTK Budapest - DVTK bajnoki második félidejében, 4-0 után a csalódottság miatt felhangzott a vendégszektorban a „Diósgyőr mezt nem érdemlitek” strófa, de ez nem tartott ki a meccs végéig, mert egyéb események elterelték erről a figyelmet. tovább »

Miskolc - Az angyalföldi gyepbe gyalulta be az MTK a Diósgyőrt élvonalbeli fociban szombaton. tovább »

"Nem kell túlmagyarázni a dolgot, olyan hibákat követtünk el, amivel kivégeztük magunkat" - kezdte nyilatkozatát Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az MTK elleni budapesti vereség után. tovább »

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 4. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az MTK Budapest vendégeként lépett pályára szombaton 18 órától Budapesten, az Illovszky stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!