MTK vs. DVTK – A lelátón sem maradtunk események nélkül

A meccs végén a csapatkapitány, Koman Vladimir (78) és néhány csapattársa tartott szurkolói „ankétot”.
A meccs végén a csapatkapitány, Koman Vladimir (78) és néhány csapattársa tartott szurkolói „ankétot”. - © Fotó: Homoky György
Miskolc – Az MTK Budapest – DVTK bajnoki második félidejében, 4-0 után a csalódottság miatt felhangzott a vendégszektorban a „Diósgyőr mezt nem érdemlitek” strófa, de ez nem tartott ki a meccs végéig, mert egyéb események elterelték erről a figyelmet.

Amikor egy rövid időre alább hagyott az ultrák hangja, ezzel kapcsolatban érkezett megjegyzés néhány sorral feljebbről, azt firtatván, hogy miért nem szurkolnak. Ebből keletkezett a non-verbalitás felé haladó konfliktus, amelyet a biztonságiak azzal előztek meg, hogy a felső soros drukkert kivezették a szektorból.


dvtk_ultras

Összességében a DVTK szurkolók ismét remek hangulatot teremtettek Angyalföldön | Fotó Homoky György


A meccs végén a vendég drukkereknek nem volt mit ünnepelniük, de a DVTK együttese megköszönte a biztatást, majd a csapatkapitány, Koman Vladimir, valamint Takács Tamás, Nemes Milán és Drazen Okuka ment közelebb, és beszélgetett pár percet a szurkolókkal. Úgy tudjuk, hogy ennek során elnézést kértek tőlük, illetve próbáltak magyarázatot adni a gyengébb produkciókra, valamint kérték tőlük, hogy ne forduljanak a csapat ellen.
hirdetés


hirdet�s