Sport

2013.08.31. 11:34

DVTK vs. Újpest - Az ultrák nem

A Diósgyőr – Újpest foci bajnokit a Sportrendezvényeket Biztonsági Szempontból Minősítő Bizottság kiemelt biztonsági kockázatú sportrendezvénnyé minősítette, így a rendőrség nagy erővel vesz részt az esemény biztosításában.

A Diósgyőr – Újpest foci bajnokit a Sportrendezvényeket Biztonsági Szempontból Minősítő Bizottság kiemelt biztonsági kockázatú sportrendezvénnyé minősítette, így a rendőrség nagy erővel vesz részt az esemény biztosításában. A rendőrség közleménye szerint az új beléptető rendszer és az ehhez kapcsolódó előzetes regisztráció alapján a rendezők a szurkolók stadionba való belépési jogosultságát ellenőrizni fogják, és a fiktív, vagy más nevére szóló jeggyel bejutni szándékozók beléptetését megtagadják.

Az Észak-Magyarország értesülései szerint a diósgyőri ultrák a kötelező regisztráció miatt ezúttal sem lesznek jelen a lelátón, és bár úgy tudni, hogy az újpesti ultrák útra kelnek, de amennyiben csak regisztrációval tudnának bejutni a vendégszektorba, akkor nem váltanak jegyet.


[poll id="469"]


Kapcsolódó cikkek:

Miskolc – A beléptető rendszer és az ehhez kapcsolódó előzetes regisztráció alapján a rendezők a szurkolók stadionba való belépési jogosultságát ellenőrzik a szombaton 21 órakor kezdődő DVTK – Újpest labdarúgó mérkőzésen. A fiktív, vagy más nevére szóló jeggyel bejutni szándékozók beléptetését a rendezők megtagadják.

Miskolc – A miskolci Andrássy úti stadionban 2013. augusztus 31-én, szombaton 21 órakor rendezik a DVTK – Újpest FC labdarúgó-mérkőzést. A rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!