Sport

2012.06.10. 15:22

EURO-2012 - Verekedés és letartóztatások Poznanban

Poznan, 2012. június 10., vasárnap (MTI/AP) - Vasárnap hajnalban verekedés tört ki Poznanban, az ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság helyszínén. A rendőrség összesen 14 embert tartóztatott le.

Poznan, 2012. június 10., vasárnap (MTI/AP) - Vasárnap hajnalban verekedés tört ki Poznanban, az ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság helyszínén. A rendőrség összesen 14 embert tartóztatott le.A hatóságok közleménye szerint tíz lengyel, három ír és egy horvát szurkolót vettek őrizetbe, miután a drukkerek üvegekkel és székekkel támadtak egymásra.

Poznanban 20:45 órától Írország-Horvátország mérkőzést rendeznek az Eb-n.

- MTI - 


Varsó, 2012. június 10., vasárnap (MTI/AP) - Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága vizsgálatot indított az ukrán-lengyel közös rendezésű kontinensviadalon botrányt okozó orosz drukkerek miatt, akik viselkedését országuk sportági szövetsége is elítélte.

Varsó/Lviv, 2012. június 9., szombat (MTI/dpa/Reuters) - A labdarúgó Európa-bajnokság pénteki nyitómérkőzésének otthont adott Varsóban nyugodtan telt az este, az ukrajnai Lvivben viszont kisebb összecsapás zajlott helyi és orosz szurkolók között.

Kijev, 2012. június 9., szombat (MTI/AFP) - Holtan találtak egy 46 éves spanyol futballszurkolót Ukrajnában, a donyecki régió egy kis falujában - jelentette szombaton az ukrán sajtó.

A lengyelországi Lodz egyik kocsmájában bunyó tört ki, a lengyel drukkerek "majomhuhogtak" a színesbőrű játékosokra a hollandok nyilvános edzésén  - és ez még csak a foci Eb első napja....

Budapest, 2012. június 8., péntek (MTI) - A Magyar Honvédség Légi Vezetési és Irányítási Központja is részt vesz a pénteken kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság biztosításában: a központból közvetítik a bajnokságnak helyt adó országok, Lengyelország és Ukrajna valós idejű légi helyzetképeit - mondta Karajz Miklós alezredes az MTI-nek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!