Sport - Foci

2016.06.23. 12:29

Mezőkövesd Zsóry FC: hétfőtől edzőtáborba vonulnak

Mezőkövesd - Szorgalmasan készül az őszi szezonra a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapata.

Mezőkövesd - Szorgalmasan készül az őszi szezonra a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapata.

A sárga-kékek hétfőtől a Balneo Hotelbe költöznek és bentlakásos edzőtábor következik számukra. A keret tagjai Pintér Attila vezetőedző irányításával napi két foglalkozáson vesznek majd részt a Zsóry-fürdőben lévő kemping területén kialakított pályán.

Bán Bence sajtómunkatárs érdeklődésünkre közölte, hogy függőben lévő játékosaikkal jelenleg zajlanak a tárgyalások. Edzőmérkőzéseik teljes menetrendjét a napokban alakítják ki, így egyelőre csak az tudott, hogy szombaton 11 órától a stadionban mérik össze tudásukat a Debreceni VSC-TEVA tartalékcsapatával.

Ugyancsak mezőkövesdi hír, hogy hétfőtől árusítják a bérleteket az NB I-es bajnoki szezonra. A bérleteket mindenki kizárólag személyi adatainak megadásával válthatja ki.

Az értékesítést a székház emeleti titkárságán végzik, hétköznap 8.30 és 16.00 között. A részletekről érdeklődni a [email protected] címen, vagy a 49/505-480-as vezetékes telefonszámon lehet.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!