Nagyvilág

2011.06.23. 18:51

Sorompóval támadt a kamerának a vandál

<p>A biztonsági kamerát akarta tönkre vágni a félmeztelen srác, de elbénázta, így új célpontot keresett.</p>

Egy hatméteres sorompóval próbálta szétverni a biztonsági kamerát Coventryben egy fiatal, félmeztelen vandál, de nem sikerült neki. A britek hajnali Toldija egy földszinti ablakot zúzott be végül a sorompóval, majd elfutott a helyszínről.

Grant Batt, West Midlandi nyomozó így nyilatkozott a Daily Mail-nek: – Szerencsére senki sem sérült meg. Habár a ház tulaja csupán 30 perccel az incidens után ért haza éjszakai műszakjából. A sorompó komoly sérüléseket okozhatott volna neki. Esztelen és nagyon durva vandál cselekedet vol – mondta.

Az épület nem volt célpont, úgy tűnik egy véletlenszerűleg, feltételezhetően ittas állapotban elkövetett rongálással állunk szembe és nagy erőkkel keressük az elkövetőt. Ez a fajta viselkedésmód nem maradhat büntetlen – folytatja a nyomozó. A gyanúsított, aki dühkitörése előtt négy másik férfi társaságában volt, 19 – 18 év körüli lehet.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!