Tündérszépek

2024.04.12. 07:30

Olvasóink szerint ez kell a szépségverseny megnyeréséhez!

Szavazásra bocsátottuk a kérdést: vajon mi a legfontosabb egy szépségverseny résztvevője esetén, mivel lehet nyerni?

Boon.hu

A 2020-as verseny legszebbjei. Középen a nyertes, a nagykanizsai Tótpeti Lili, aki 2022-ben a Miss World Hungary győztese is lett

Fotó: Szűr Annamária

Újra Tündérszépek országos szépségversenyt szervez 2024-ben kiadónk, a Mediaworks Hungary Zrt. Olyan 18 és 35 év közötti hölgyek jelentkezését várjuk, akik a vármegyében élnek vagy tanulnak.

Sorra érkeznek a jelentkezések a boon.hu és az Észak-Magyarország által meghirdetett Tündérszépek szépségversenyre. Gőzerővel fotózzuk a lányokat, készülnek a portfóliók, és továbbra is várjuk a jelentkezéseket, ha valaki szívesen megméretné magát a legszebbek között.

De mitől is lesz valaki a legszebb? Ez mondhatni egy örök kérdés, amelyet különböző szempontok alapján válaszolnak meg az emberek. A szépségversenyeken zsűrizők is valamilyen szempont alapján hoznak döntést, a képernyők előtt ülők pedig ezzel sokszor nem értenek egyet.

Megszavazhatták

Most olvasóinkat kérdeztük, hogy ők vajon mi alapján döntenek, döntenének. Azt kérdeztük: Mit tart fontosabbnak egy szépségverseny résztvevőnél?

A lehetséges válaszok voltak: 1. Az arc, a szépség a lényeges, 2. Az alakja határozza meg a szépségét, 3. Megfeleljen az aktuális trendeknek, divatnak, 4. Legyen egyedi és teljesen eltérő a trendektől, 5. A kisugárzás, a megjelenés, a fellépés a fontos.

Bár sokan vették a fáradságot, hogy szavazzanak, de senki nem választotta a Megfeleljen az aktuális trendeknek, divatnak választ, ez egy szavazatot sem kapott. A szavazók 4 százaléka tette le viszont az ellenkezője mellett a voksát, vagyis, hogy legyen egyedi és teljesen eltérő a trendektől. 13 százalék szerint az alakja határozza meg egy nő szépségét, míg 29 százalék szerint az arc, a szépség a lényeges egy szépségversenyen. A válaszadók több, mint fele, összesen 55 százalékuk viszont nem a külső jegyek mellett tette le a voksát, a legtöbb szavazatot a kisugárzás, a megjelenés, a fellépés a fontos válasz kapta.

Meglátjuk, a Tündérszépek verseny résztvevői mennyire teszik ezt majd magukévá.

Még lehet jelentkezni a Tündérszépek 2024 versenyre!

A verseny regionális szinten indul, majd innen jut el a legszebb huszonkét lány az országos döntőig. A döntőbe jutott huszonkét hölgy közül a szakmai zsűri választja ki a Tündérszépek 2024 országos szépségverseny győztesét és udvarhölgyeit, valamint a közönségszavazás végén kiderül az is, hogy ki lesz a Tündérszépek 2024 közönségdíjának tulajdonosa. A jelentkezési időszak 2024. április 21 -ig tart. További részletek a tunderszepek.hu oldalon találhatók. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában