boon.hu video

2024.03.22. 08:00

Gőzerővel dolgozunk az idei jelentkezők körül

A Boon.hu és az Észak-Magyarország munkatársai hétről hétre azon dolgoznak, hogy minden rendben menjen a Tündérszépek szépségverseny regionális fordulóján. Átnézzük a jelentkezéseket, egyeztetjük az adatokat, majd értesítjük azokat a lányokat, akik a fotózáson is részt vehetnek. Így dolgozunk a háttérben.

Boon.hu

Tündérszépek 2024 fotózás

Fotó: Galambos Eszter

Sorra érkeznek a jelentkezések a boon.hu és az Észak-Magyarország által meghirdetett Tündérszépek szépségversenyre. Az adatok egyeztetése után vesszük fel a kapcsolatot azokkal a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében élő vagy itt tanuló lányokkal, akiket fotózásra invitálunk. 

Profi fotóstúdióban léphetnek ki a reflektorfénybe a hölgyek, miután a sminket és a hajukat is elkészítjük.

Galambos Eszter újságíró kollégánk kérdéseire kell válaszolniuk, hiszen rövid bemutatkozó interjúkkal ismerjük meg közelebbről a fotózásra érkezőket.

Készülnek a fotók

Ádám János fotóriporterünk határozottan instruálja és segíti a lányokat, a különböző beállításokban de közösen is ötlettel a jelentkezővel. Majd újabb gyors öltözködés és jöhet a következő szett és az újabb pózok. Mindeközben werkfotókat és videókat készítünk, melyek hírportálunkon is folyamatosan megjelennek, amelyben Himer Edina, F. Kaderják Csilla, Oláh Tímea és Bónusné Nánási Regina online szerkesztők is közreműködnek.

Azon vagyunk, hogy újabb Tündérszépeket kísérhessenek végig a döntőig vezető úton! Légy te is köztük!

Még lehet jelentkezni a Tündérszépek 2024 versenyre!

A verseny regionális szinten indul, majd innen jut el a legszebb huszonkét lány az országos döntőig. A döntőbe jutott huszonkét hölgy közül a szakmai zsűri választja ki a Tündérszépek 2024 országos szépségverseny győztesét és udvarhölgyeit, valamint a közönségszavazás végén kiderül az is, hogy ki lesz a Tündérszépek 2024 közönségdíjának tulajdonosa. A jelentkezési időszak 2024. április 21 -ig tart. További részletek a tunderszepek.hu oldalon találhatók. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában