Tündérszépek

2024.03.10. 20:59

A természetesség a nyerő

Újra Tündérszépek országos szépségversenyt szervez 2024-ben kiadónk, a Mediaworks Hungary Zrt. Olyan 18 és 35 év közötti hölgyek jelentkezését várjuk, akik a vármegyében élnek vagy tanulnak. A felkészüléshez szeretnénk segítséget nyújtani szépségiparban dolgozó szakemberek segítségével.

Galambos Eszter

Frizura igazítás a Tündérszépek 2024 fotózása előtt

Fotó: GE

Országh Andrea harmincöt éve fodrászként dolgozik Miskolcon. A hajak ismerőjeként vallja, hogy a természetes csillogás és a lágy, selymes hatás az ápoltság fontos jele és a szép megjelenés egyik alapja. Jelenleg a félhosszú haj a divat, lágyan omló fürtökkel és természetes színekkel. 

A szögegyenes frufrut már nem ajánlja. Inkább az áll közelébe érőt, ami könnyen formázható és az arcnak is lágyabb megjelenést kölcsönöz. Minden hajhossz esetében nagyon fontos az ápolás, jó minőségű anyagokkal. A hajmosás után minden esetben érdemes hajbalzsamot és hajápoló anyagokat alkalmazni. 

A vitaminhiány gondot jelenthet 

Országh Andrea arra figyelmeztet, hogy különös gondozást igényel a festett haj, hiszen ez hamarabb kiszáradhat, töredezettebb, fakóbb lehet. Az időjárás szintén meghatározó, a téli időszakban a hideg, a köd és a csapadék, nyáron viszont az erős napfény veheti igénybe a hajkoronát. Napos időben ezért nagy hangsúlyt kell fektetni az UV-védelemre. 

Természetesen nemcsak a külső tápláláson, hanem a megfelelő étkezésen is hangsúly van. A rossz étkezési szokások nyomot hagynak bőrön, körmön és a hajon egyaránt. Fontos ügyelni a megfelelő fehérje-, aminosav- és vitaminbevitelre.

Országh Andrea
Forrás: Olvasónktól

A szépségversenyeken a lányok általában hosszú hajjal jelennek meg, hiszen a gyönyörű haj egy hölgy éke lehet. A szakember a hölgyek számára elsősorban a feltűzött vagy félig feltűzött frizurát ajánlja, hiszen fontos, hogy az arcuk szépsége ki legyen emelve. A haj festése esetén a természetes hatású színekre hívja fel a figyelmet, és az egységes, természetes megjelenésre. A most divatos kék, rózsaszín vagy esetleg neonszíneket vagy ilyen árnyalatú csíkok használatát teljes mértékben kerülendőnek tartja, hiszen használatuk közönséges hatást kelthet, ami egy elegáns eseményen nem megengedhető.

Még lehet jelentkezni a Tündérszépek 2024 versenyre!

A verseny regionális szinten indul, majd innen jut el a legszebb huszonkét lány az országos döntőig. A döntőbe jutott huszonkét hölgy közül a szakmai zsűri választja ki a Tündérszépek 2024 országos szépségverseny győztesét és udvarhölgyeit, valamint a közönségszavazás végén kiderül az is, hogy ki lesz a Tündérszépek 2024 közönségdíjának tulajdonosa. A jelentkezési időszak 2024. április 21 -ig tart. További részletek a tunderszepek.hu oldalon találhatók. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában