A múlt hét legnézettebb cikkei

2024.03.18. 11:30

Miskolc: Kedvezményes utazás diákoknak, erőmű a sportcsarnokon, káosz az Avason és persze kocsonya minden mennyiségben

Összegyűjtöttük az elmúlt hét nap legfontosabb történéseit Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből, így, ha valamiről lemaradt volna, azt most pótolhatja.

Káosz az Avason és sokszor Miskolc közbiztonságában is

Reiman Zoltán amatőr helytörténésszel beszélgettünk a Miskolc Utcáin Lokálpatrióta Klub rendezvénye után Miskolc múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

Összeállt a miskolci "városvezetésváltó" csapat

Tóth-Szántai József, a Pont Mi Lokálpatrióták Egyesületének miskolci polgármesterjelöltje megnevezte azt a tizennyolc képviselőjelöltet, akik a város tizennyolc választókörzetében indulnak képviselőjelöltként "Szenvedélyünk Miskolc" közös nevezővel.

Szakértők vizsgálják az M30-as megcsúszott szakaszát

Még nem tudni, mikor indulhat el a munka, így azt sem, meddig lesz lezárva az autópálya Miskolc és Szikszó közötti szakasza.

Erőművet építenek a miskolci sportcsarnokra (fotókkal)

Miskolc - Évente 6 millió forinttal kevesebbet kell majd költeni rezsiszámlákra a Miskolc Városi Szabadidőközpontnak.

Becsalta az üres tanterembe és megerőszakolta a kiskorú lányt a fiatal fiú Encsen

A fiatalkorú fiú a kiskorú lányt beszélgetés ürügyén csalta be egy tanterembe, míg az aulában a március 15-i ünnepség zajlott.

A MVK átgázolt a közgyűlésen: már április 1-jétől egy vonaljegy áráért válthatnak bérletet Miskolcon a 14 év alattiak (Frissítve)

A törvény írja elő, hogy a döntést követően 30 napnak el kell telnie az intézkedés bevezetéséig. A miskolci közgyűlés ezért határozta meg április 12-ét a 14 év alattiak kedveményének bevezetésére. Az utazóknak jó hír, az MVK Zrt. saját szakállára április 1-jére változtatta az időpontot. A törvényességbe azonban hatalmas hiba csúszott.

Miskolci tömegközlekedés: Így lehet megváltani április 1-től a 14 év alattiak kedvezményes bérletét

Miskolc - Az MVK Zrt. döntése értelmében április 12-e helyett már április 1-jétől havonta 430 forintért utazhatnak a miskolci autóbuszon és villamoson a városban tanuló 14 év alatti diákok.

Végleg búcsút inthetünk a tölgyeseknek?

Magyarországon ez idáig nem jelent meg olyan idegenhonos, inváziós rovarfaj, amely a tölgyeseinkre hosszabb távon akkora veszélyt jelentene, mint a tölgy-csipkéspoloska.

Nem Budapestet vagy Debrecent, Miskolcot választotta lakhelyül a képzőművész

Senki nem gondolta volna, hogy bérlőre talál valamely művészteremlakás az Avasalján: hiszen lerobbantak és iszonyú drágák. Aztán lett az egyikre egy pályázó.

Ők lettek vármegyénk állami kitüntetettjei a nemzeti ünnep alkalmából

Minden évben március 15-én adják át az állami kitüntetéseket Budapesten, többek között a legrangosabbakat, a Kossuth- és Széchenyi-díjakat.

Miskolc teljesen megtelt a kocsonyafesztiválozókkal - Fotókkal, videókkal

A Miskolci Kocsonyafesztivál közönségét kérdeztük pénteken délután, mit szeretnek ebben a gasztrokulturális népünnepélyben a legjobban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában