Kutyákkal keresik

2023.09.09. 20:33

Napok óta keresnek egy bükkszentlászlói férfit

Szerdán, szeptember 6-án, 13:40-kor érkezett riasztás a B.A.Z. Vármegyei Rendőrfőkapitányságról, miszerint Bükkszentlászló településről egy 43 éves férfi otthonból ismeretlen helyre távozott, és életjelet nem ad magáról.

Több napja keresik az eltűnt férfit , szombat estig nem találták meg

Forrás: Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat

A rendőrség a férfi felkutatásához kért mentőkutyás segítséget, olvasható a hír a Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat közösségi oldalán. A Neptun Mentőcsapat Mentőkutyás egysége azzonal reagált a riasztásra és 5 fővel, 2 kutyával és 3 gépjárművel a helyszínre indult.
Az eltűnt férfi felkutatásához csatlakozott több helyi lakos, valamint vadászok és a rendőrség munkatársai is, de az első napon nem jártak sikerrel, így csütörtökön tovább folytatták a szervezett keresés, amiben már a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesülete  is becsatlakozott több drónnal.
Óriási és sűrű, nehezen járható területeket vizsgáltak át és zártak ki rendőrségi nyömkövető kutyával, területkereső mentőkutyákkal, drónokkal, terepjárókkal és nagy helyismerettel rendelkező vadászokkal, de a férfit eddig nem került elő. Az elkövetkező napokban tovább folytatják a nehéz terepviszonyokon az irányított keresést, írták: újabb információ nem olvasható a történtekről. 

Megkérdeztük a  Neptun Búvár Klub és Mentőcsapatot, kiderült, azóta sem találják, és ugyanezt a hírt közölte portálunk kérdésére válaszként a B.A.Z. Vármegyei Rendőrfőkapitányság is. A férfi azóta sem adott életjelt magáról.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában