Nem kaptunk releváns választ

2022.06.18. 10:00

Továbbra sem tudni, miért kap 310 ezret Erdei

A Városgazda személyiségi jogokra hivatkozva nem árulja el, miért kap 310 ezer forintot Erdei Sándor. 

Ujlaki Attila

Erdei Sándor pénzt kap a cégtől a vagyonbevallása szerint.

Fotó: Ádám János

Korábban a miskolci Fidesz–KDNP azt állította, hogy az országgyűlési választáson induló és azt elbukó Erdei Sándor Zsolt, alias Rokker Zsoltti újra a Miskolci Állatkert szóvivői feladatait láthatja el, miután alulmaradt a megye 5-ös számú egyéni választókerületében. Ezt a helyi képviselő tagadta. Vagyonnyilatkozatából azonban az derül ki, hogy bruttó 310 ezer forintot kap havonta a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.-től.

Szerettük volna megtudni, hogy valóban újra a Miskolci Állatkert munkatársa lett-e a politikus, így közérdekű adatigénylést nyújtottunk be a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.-hez, de nem kaptunk releváns választ tőlük a kérdésünkre, így továbbra sem lehet tudni, miért vesz fel havi bruttó 310 ezer forint javadalmazást Erdei Sándor. Így újra megkerestük a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.-t, hogy a bruttó 310 ezer forintnyi közpénzt miért is kapja az önkormányzati képviselő.

A borítóképen: Erdei Sándor pénzt kap a cégtől a vagyonbevallása szerint. Fotó: Ádám János

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában