Helyi közélet

2015.11.14. 22:07

Várják a gráciák a jászlakat

Miskolc - Készüljön természetes anyagból, és legyen hiteles!

Miskolc - Készüljön természetes anyagból, és legyen hiteles!

Az idén is meghirdeti betlehemi jászol pályázatát a Miskolci Gráciák Egyesület, jelentette be a Szinvaparkban tartott sajtótájékoztatón Pelcz­né dr. Gáll Ildikó, az egyesület elnöke. Mint mondta, a helyszín nem véletlen. Az üzletház támogatást nyújtott az idei versenyhez, és az elkészült munkák kiállításának is egyik helyszíne lesz. Az elnök ismertette a legfőbb tudnivalókat. Természetes anyagokból készített betlehemi jászollal általános iskolás és középiskolás osztályok pályázhatnak, valamint hagyományőrző csoportok és baráti társaságok, egyének azonban nem.

Jézus születése

A téma Jézus születéséhez kapcsolódó, betlehemi jelenetet ábrázoló alkotás. A zsűri a kreativitást, a hagyományőrzést, a kézművességet és a bibliai hitelességet értékeli majd. A pályázatra történő jelentkezés határideje: november 29. A munkák leadásának határideje december 6-a, a Gárdonyi Géza Művelődési Házban.

A legszebb alkotások készítői komoly pénzjutalomban részesülnek, az első helyezett 60 ezer forintban.

További információ és nevezés: 20/571-80-12-es telefonon vagy a [email protected] címen.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában