Helyi közélet

2015.07.18. 11:37

Kettős tragédia a 37-es főúton

Bodrogolaszi, Sárospatak - Ketten vesztették életüket abban a közlekedési balesetben, amely a 37-ers főúton történt szombaton a reggeli órákban.

Bodrogolaszi, Sárospatak - Ketten vesztették életüket abban a közlekedési balesetben, amely a 37-ers főúton történt szombaton a reggeli órákban. A helyszínen szerzett információink alapján egy Renault típusú személygépkocsi közlekedett Sárospatak felé a Bodrogolaszi elágazás után néhány kilométerrel. A száraz, jól belátható útszakaszon egyelőre ismeretlen okból a Renault áttért a szemközti sávba, ahol egy szabályosan közlekedő kamionnal ütközött. Az ütközés ereje a személygépkocsit visszadobta a másik oldalra, ahol végül a szinte felismerhetetlenségig összeroncsolódott gépjármű a szántóföldön állt meg.

 

A helyszínre érkező tűzoltók a gépjármű vezetőjét és utasát kiszabadították a roncsok közül, de a szintén pár perc alatt a balesethez érkező mentősök már csak azt tudták megállapítani, mind a két személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett az életüket megmenteni. A rendőrség tájékoztatása szerint egy 20 éves férfi és egy 41 éves vesztette életét a tragédiában.

A kamion vezetőjét is megvizsgálták, de ő nem szenvedett sérüléseket.

A helyszínelés idejére a forgalmat Sárospatak és Bodrogolaszi között az alsó útra terelték.

A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában