Helyi közélet

2014.04.03. 21:33

Épül a Lillafüredi DVTK Szabadidőpark

Miskolc - A közel 1 milliárd forintos költséggel megépülő projekt azzal startolt, hogy az egykori laktanya épület bontási munkálatai megkezdődtek.

Miskolc - A közel 1 milliárd forintos költséggel megépülő projekt azzal startolt, hogy az egykori laktanya épület bontási munkálatai megkezdődtek. Az építkezés májusban kezdődhet, a befejezést idén nyár közepére ígéri dr. Horváth Patrik projekt menedzser - tudtuk meg a csütörtöki sajtótájékoztatón.

A szabadidőparkban többek között lesz futsalpálya, kalandpálya, játszótér, pánik szoba, segway, görkorcsolya és műjégpálya is, de épül egy 100 fős parkoló a vendégek számára.

A részletekről hamarosan beszámolunk!

ÉM-JLI


Kapcsolódó cikk:

Miskolc-Lillafüred, 2014. április 3., csütörtök - DVTK Kalandpark épül Miskolc-Lillafüreden: a csaknem egymilliárd forintos projekt kivitelezése a napokban indul és a tervek szerint idén nyáron már birtokba is vehetik a természetet, a sportot és a focit kedvelők az ország első futball témaparkját – hangzott el a lillafüredi Palotaszállóban csütörtökön tartott sajtótájékoztatón.


 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script , facebook-jssdk ));

// ]]>


Korábbi cikkeink:

Miskolc - Az Arago Hotels Szállodaipari és Szolgáltató Zrt. (1113 Budapest, Bartók Béla út 152.) által benyújtott, Miskolc, 38457/2 és 38474 hrsz. alatti területeken Lillafüredi DVTK Szabadidőpark (kalandpark, piknikrét és sporttelep) létesítésére vonatkozó előzetes vizsgálati eljárást az Észak-magyarországi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség lezárta és megállapította, hogy az előzetes vizsgálati dokumentációban foglaltak megvalósításához környezeti hatásvizsgálat lefolytatása nem szükséges.

Miskolc - Korcsolyapálya, sportpályák, pihenőpark, erdei rollerösvény, rekreációs út: ez épülhet Lillafüreden.

Miskolc - A megyei jogú városok között a második legnagyobb összeget kapta meg Miskolc.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában