Helyi közélet

2012.10.21. 14:16

Már a győzelem kapujában a megye legjobb iskolái

Miskolc - Egyre izgalmasabban alakul szavazós játékunk. Fej fej mellett az iskolák.

Miskolc - Egyre izgalmasabban alakul szavazós játékunk. Fej fej mellett az iskolák.

Már csak egy hosszú hétvége választ el bennünket attól, hogy megtudjuk, melyik két iskola nyeri el „A megye legjobb iskolája címet”. A verseny rendkívül izgalmasan alakul, hisz például a középiskolák csatájában a két első helyen állót, azaz a sárospataki Árpád Vezér Gimnáziumot és a miskolci Földes Ferenc Gimnáziumot mindössze 25 szavazat választotta el péntek délután. Tehát még bármi megtörténhet. Ezért is biztatunk mindenkit arra, hogy használja ki a hosszú hétvégét. Aki barátokhoz, ismerősökhöz, rokonokhoz utazik, bátorítson mindenkit kattintásra, hátha az az egy-két szavazat hozza meg a győzelmet, vagy egy kiváló helyezést. Szavazós játékunkat szeptember végén indítottuk, és október 24-én zárjuk. Aki győzelemre szeretné segíteni egykori vagy jelenlegi iskoláját, portálunkon voksolhat. Péntek délután a középiskolák kategóriájában a harmadik helyen a Bláthy Ottó Szakközépiskola állt, de ők sincsenek túlságosan lemaradva, úgyhogy egy kis hétvégi kampánnyal behozhatják a hátrányukat.

Az általános iskolák között régóta az Avastetői Általános Iskola vezet, második a szerencsi Rákóczi Zsigmond Általános Iskola, a harmadik pedig a Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskola. Itt is szoros a verseny a két első helyezett között, úgyhogy érdemes még mind a két intézmény közösségének rákapcsolnia. Eddig több mint 27 ezren szavaztak internetes portálunkon, de néhány szavazat bizonyára jól jön még minden iskolának.


Itt lehet szavazni az iskolákra! 

Szavazás - Melyik megyei általános iskolát tartja a legjobbnak?


Miskolc - A „melyik a megye legjobb iskolája” projektünk október 24-ig elérhető a BOON-on.

Miskolc - A Földesben is jól működik az összefogás, ez látszik az eredményen.

Miskolc - Keressük a megye legjobb iskoláját. Mindenki szavazzon!

Miskolc - Hétfőn új játékot indítunk internetes portálunkon, a Borsod Online-on. Arra a kérdésre szeretnénk választ kapni, melyik iskolát szeretik a legjobban az ott tanulók, tanítók, vagyis: szerintük melyik a megye legjobb iskolája.

Miskolc - Általános iskolások! Szavazzatok ti is a megye legjobb iskolájára!

Miskolc - Éleződik a harc a megye legjobb iskolájáért folytatott küzdelemben. Lapunk és internetes portálunk közös játékát a hét elején indítottuk, és már több mint 10 ezren szavaztak kedvenc iskolájukra.

Miskolc - Még messze van új játékunk vége, máris több mint 8 ezren keresték fel internetes portálunkat, a Borsod Online-t, hogy szavazzanak a megye legjobb iskolájára. Az első helyeken némi átrendeződés tapasztalható kedd óta. 

Miskolc – Hétfőn indítottuk a „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunkat, máris több ezren adták le szavazatukat kedvenc általános, valamint középiskolájukra.

Miskolc – Melyik a megye legjobb iskolája? Amelyikre a legtöbben szavaznak!

Miskolc – A “melyik a megye legjobb iskolája” projektünk minden portálunk főoldalán elérhető hétfőn délutántól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában