Helyi közélet

2012.10.04. 08:08

A megye legjobb iskolája - Reggel, délben és este is szeretünk szavazni

Miskolc - A „melyik a megye legjobb iskolája” projektünk október 24-ig elérhető a BOON-on.

Miskolc - A „melyik a megye legjobb iskolája” projektünk október 24-ig elérhető a BOON-on.Mint az ismeretes, két kategóriában, általános- és középiskolákra lehet immár második hete szavazni. - mondta a Borsod Online (www.boon.hu) projekt menedzsere, Vidó Dániel. - Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy van egy úgynevezett szavazófelület, ahol a kedvenc iskolájára ki-ki rákattinthat, majd ezután úgymond „kidobja” a program, hogy melyik tanintézmény abban a pillanatban hány százalékon áll.

Ahogy Vidó Dániel elmondta, ez tulajdonképpen ugyanúgy néz ki, mint például a DVTK-s szavazások kapcsán, az úgynevezett „villámvoks” fest, azaz ha már valaki adott egy darab szavazatot, akkor onnantól kezdve már a százalék jelenik meg. Hogy ezt mennyire volt nehéz „összerakni”?

- Egyszerű a dolog, és igazándiból az iskolák nagy száma miatt volt hosszadalmasabb a munka, hiszen a három megyében (B.-A.-Z., Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg) 400-450 iskolát vittünk be a rendszerbe. - jelentette ki a szakember. - Most ez egy új dolog portáljainkon és a Borsod Online-on is, amivel szeretnénk hagyományt teremteni. Sokan kérdezték, de egyértelmű: egy gépről, egy szavazatot lehet majd adni.

Gömöri Gergely portál menedzser elárulta azt is, hogy a projektek rajtjánál van nagy roham, és a tapasztalatok szerint a szavazás utolsó napjaiban élénkülnek meg ismét a voksolók. A legkedveltebb szavazási napszakok pedig a reggel, az ebéd időszaka és a kora este. Aki még nem szavazott, megteheti: pontosan október 24-ig!?

ÉM-JLI


Itt lehet szavazni az iskolákra! 

Szavazás - Melyik megyei általános iskolát tartja a legjobbnak?


Miskolc - A Földesben is jól működik az összefogás, ez látszik az eredményen.

Miskolc - Keressük a megye legjobb iskoláját. Mindenki szavazzon!

Miskolc - Hétfőn új játékot indítunk internetes portálunkon, a Borsod Online-on. Arra a kérdésre szeretnénk választ kapni, melyik iskolát szeretik a legjobban az ott tanulók, tanítók, vagyis: szerintük melyik a megye legjobb iskolája.

Miskolc - Általános iskolások! Szavazzatok ti is a megye legjobb iskolájára!

Miskolc - Éleződik a harc a megye legjobb iskolájáért folytatott küzdelemben. Lapunk és internetes portálunk közös játékát a hét elején indítottuk, és már több mint 10 ezren szavaztak kedvenc iskolájukra.

Miskolc - Még messze van új játékunk vége, máris több mint 8 ezren keresték fel internetes portálunkat, a Borsod Online-t, hogy szavazzanak a megye legjobb iskolájára. Az első helyeken némi átrendeződés tapasztalható kedd óta. 

Miskolc – Hétfőn indítottuk a „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunkat, máris több ezren adták le szavazatukat kedvenc általános, valamint középiskolájukra.

Miskolc – Melyik a megye legjobb iskolája? Amelyikre a legtöbben szavaznak!

Miskolc – A “melyik a megye legjobb iskolája” projektünk minden portálunk főoldalán elérhető hétfőn délutántól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában