Helyi közélet

2012.10.18. 11:49

A magyar összetartozás szimbóluma lett a menet

Miskolc - Miként értékeli a szerdai miskolci demonstrációkat? - kérdeztük a pártokat (a Fideszt, az MSZP-t, Demokratikus Koalíciót, a Jobbikot) és Miskolc polgármesterét. Elsőként a Jobbik foglalta össze gondolatait.

Miskolc - Miként értékeli a szerdai miskolci demonstrációkat? - kérdeztük a pártokat (a Fideszt, az MSZP-t, Demokratikus Koalíciót, a Jobbikot) és Miskolc polgármesterét. Elsőként a Jobbik foglalta össze gondolatait.

- A szerdán megtartott avasi Magyar Élet Menete több ezres létszámával, fegyelmezettségével és méltóságával elő szimbólumává vált a magyar összetartozásnak, annak, hogy a magyar emberek képesek kiállni egymásért a legnehezebb időkben is. - fogalmazott Jakab Péter, a Jobbik B-A-Z megyei és miskolci alelnöke, Miskolc MJV önkormányzati képviselője. - Bár a fideszes városvezetés és a balliberális pártok napokon át hisztérikusan riogatták a közvéleményt, a Jobbik ismét bebizonyította, hogy a rend pártja, mely egyedüliként áll ki a miskolciak köz- és létbiztonságáért, a tisztességes magyar emberek nyugalmáért. Örömmel tapasztaltuk, hogy a Demokratikus Koalíció „tüntetése” érdektelenségbe fulladt, egyértelművé téve, mit is gondolnak az avasiak a Gyurcsány-korszakról, és arról a fészekrakó-mosdatásról, amit az egykori szocialista miniszterelnök és hívei napjainkban is művelnek Miskolcon. Azt ugyanakkor sajnáljuk, hogy az ország minden részéről városunkba buszoztatott roma-ellentüntetők ismét a Jobbikot gyalázták, ezzel jelezve, életüket a jövőben is a törvény, a munka és az oktatás világán kívül képzelik el.

ÉM-JLI


Miskolc - Rendbontás nélkül zajlott le a Jobbik avasi fáklyás felvonulása.

Miskolc - Vona Gábor, a Jobbik elnöke nem szeretné a szőnyeg alá seperni a problémákat.

Miskolc - Már gyülekezik a „Magyar Élet Menete” az Avason a Platán előtt.

Miskolc, 2012. október 17., szerda (MTI) - A Jobbik szerint a törvények mindenkire vonatkoznak, azok nem "bőrszínűek" - ezt Vona Gábor, a párt elnöke mondta Miskolcon szerdán a Magyar élet menete címmel meghirdetett demonstráción.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában