Helyi közélet

2012.05.30. 14:12

Huszonöt sportág a Zsongó Lillafüred „palettáján”

Miskolc - A hét végén immáron tizennegyedszer tartják a szabadidős rendezvényt.

Miskolc - A hét végén immáron tizennegyedszer tartják a szabadidős rendezvényt.

A június 2-3-i eseményről – az alkalomhoz illően – a Lillafüredi Palotaszállóban tájékoztatták a sajtó munkatársait. Hubay György alapító, a szervező bizottság elnöke, dr. Mészáros János, a Magyar Karate Szövetség elnöke, Illyés Miklós, az MVSC elnöke és Péter Barnabás, a Diósgyőri Gimnázium igazgatója számos érdekességről beszélt.

Jó időt várnak

Megtudtuk, hogy ezúttal huszonöt sportág képviselői mutatkoznak be, tartanak élménybeszámolót és számos verseny is várja a nevezőket. Többek között ellátogat Lillafüredre a DVTK-Vénusz-Szabadidőközpont bajnoki címért küzdő NB I-es futsal-, az Albrecht-MVSC-MISI női röplabda- és a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapata, valamint Deák Bárdos Mihály, a diósgyőriek londoni olimpián induló birkózója. A szervezők először karolták fel az autósport képviselőit, a ralisokra és a salakosokra bizonyára sokan kíváncsiak lesznek, de bevették a „buliba” a barantásokat, a történelmi testkultúra képviselőit is. A Zsongó Lillafüred díszvendége ezúttal a Diósgyőri Gimnázium, amely világbajnoki címmel rendelkező tanuló-sportolóit küldi a Bükkbe.

Szombaton és vasárnap, különböző helyszíneken, egyaránt 10 órakor kezdődnek a programok, az eredményhirdetést vasárnap 16 órakor tartják. Az előrejelzések szerint szép idő lesz a hét végén, a szervezők így sok száz vendégek várnak.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában