Helyi közélet

2012.01.27. 12:41

Hamar véget ért a gazdagság Mezőkövesden

Mezőkövesd - Rövid ideig birtokolt két nő egy lopott táskát. A sértett most szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis a térfigyelő kamerának és a jó megfigyelőképességgel rendelkező nyomozónak köszönhetően másfél órán belül hiánytalanul visszakapta értékeit.

Mezőkövesd - Rövid ideig birtokolt két nő egy lopott táskát. A sértett most szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis a térfigyelő kamerának és a jó megfigyelőképességgel rendelkező nyomozónak köszönhetően másfél órán belül hiánytalanul visszakapta értékeit. Két mezőkövesdi nő betért az egyik helyi turkálóba. Nézelődésük közben kihasználva az egyik vásárló könnyelműségét és figyelmetlenségét egy asztalra letett táskát észrevétlenül eltulajdonítottak, és már fordultak is ki az üzletből. Az elemelt női táskában több 10.000 forintnyi készpénz, személyes iratok, bankkártya, mobiltelefon és más értéktárgyak is voltak.

A károsult miután észlelte a történteket, azonnal bejelentést tett a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra.

A bűnügyi osztály egyik nyomozója a térfigyelő kamera felvételeit visszanézve figyelt fel két nőre, amint az üzletből igencsak sietve távoznak. Mivel ugyanezen nap délelőttjén a nyomozó már látta a két asszonyt a postán, így ruházatuk és a rendelkezésére álló információk alapján hamar beazonosította az elkövetőket. A két nőt lakásukról állították elő a rendőrök, elszámoltatásuk során mindketten beismerő vallomást tettek. Az 53 és 26 éves elkövetők ellen a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást, bíróság elé állításuk folyamatban van - tájékoztatta a Borsod Online-t Egyedné Novodonszki Éva, a B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában