Féltékenység

2023.03.22. 10:35

Brutális: Csonttöréssel végződött a békülési kísérlet

A megvert nő mellkas és az arcérüléseket, valamint 8 napon túli gyógytartamú bordatörés sérülést szenvedett el.

ÉM

Még élettársi kapcsolatuk fennállásakor is többször bántalmazta az asszonyt otthonukban

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 18 éves férfi testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt. A vádirat szerint a férfi egy borsodi kistelepülésen élettársi kapcsolatban élt, azonban agresszív magatartása miatt élettársa 2022. nyarán végleg szakított vele és elköltözött.

A cserbenhagyott férfi ezt nem tudta feldolgozni, még élettársi kapcsolatuk fennállásakor is többször bántalmazta az asszonyt otthonukban, illetőleg a településen a nyílt utcán is ököllel megütötte, míg augusztus végén felkereste volt élettársát békülési céllal, de ő ezt elutasította.

A férfi ekkor többször, ököllel arcon ütötte, majd a földre került nőt testszerte megrúgta. A nő 8 napon túli gyógytartamú szárkapocscsont-törés sérülést szenvedett.

A férfi két nappal később az utcán összetalálkozott a nővel, ismét ököllel arcon ütötte, majd amikor a nő a földre esett, többször olyan erővel megrúgta, hogy az asszony már nem tudott felállni. Végül a férfi vette ölbe és elvitte a saját szülei lakóházához.

Nyolc napon túl 

A bántalmazás során a nő mellkas és az arc zúzódásos sérüléseit, valamint 8 napon túli gyógytartamú bordatörés sérülést szenvedett el.  Az ügyészség a büntetett előéletű más ügyben kiszabott javítóintézeti nevelését töltő vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában