Rendőrségi hírösszefoglaló

2022.12.21. 08:58

Tragikus kimenetelű baleset is történt az elmúlt 24 órában megyénkben

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

illusztráció

A Miskolci és az Ózdi Rendőrkapitányság 2022. december 20-án engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt egy-egy férfival szemben indított eljárást.

A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a megyében szolgálatot teljesítő rendőrök összesen 13 főt fogtak el és 13 személyt állítottak elő, míg a közúti forgalomból három ittas járművezetőt szűrtek ki, mielőtt még balesetet okoztak volna.

Borsodnádasd belterületén közlekedett kedden 17 óra 15 perc körül egy helyi sofőr autójával, aki elütött egy az úttesten vele azonos irányban gyalogló férfit. A gyalogos olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.

Ezen halálos baleseten kívül Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában további két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés 15 esetben jutott a rendőrség tudomására - írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában