pályázat

2020.11.26. 18:30

Ünnepi pályázatunkra várjuk a szép rajzokat!

Az idén is várjuk a karácsonyi rajzokat! A legszebbek készítői értékes jutalmat kapnak.

20191218 Miskolc fotó: Bujdos Tibor BT Észak-Magyarország 5-5 alkotást választottak ki a zsűrik, a karcsonyi rajzpályázatra, így részt vehettek a díjkiosztón a gyerekek. A győztes rajzok.

Forrás: ÉM

Kedves gyerekek! Az Észak-Magyarország az idén is meghirdeti karácsonyi rajzpályázatát óvodások és általános iskolások számára.

Bizonyára sokat gondoltok már a közeledő ünnepre, úgyhogy nem lesz nehéz feladat számotokra egy szép festmény vagy rajz elkészítése. Használhattok bármilyen technikát, és a rajz lehet bármilyen méretű. Érdemes pályázni, hiszen a 3 kategória (óvodás, alsós, felsős) 3-3 legszebb alkotásának készítőjét értékes ajándékkal jutalmazzuk. Beküldési határidő: december 11.

Színes és mozgalmas

A rajz hátoldalára írjátok rá a neveteket, lakcímeteket, azt, hogy óvodába vagy az iskola hányadik osztályába jártok, ezenkívül egy telefonszámot, amin értesíteni tudjuk szüleiteket, ha a nyertesek között vagytok! Munkára fel! Rajzotok legyen színes, mozgalmas, és természetesen szóljon a karácsony szépségéről.

Az elmúlt években sok gyerek rajzolt vagy festett nekünk gyönyörű, téli tájakat. Másokat a karácsonyeste hangulata ihletett meg, amikor az egész család együtt van. Olyan alkotásokat is kaptunk, melyek bibliai történetet ábrázoltak, és olyat is, amelyen bűbájos angyalkák tették épp a karácsonyfa alá az ajándékokat. Igaz, az idei év a járvány miatt kicsit más, mint a korábbiak voltak, de a karácsony az idén is a szeretetről és a családról szól.

Ne felejtsétek, a beküldési határidő: december 11. Cím: Észak-Magyarország, 3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.

A borítékra írjátok rá: Karácsonyi rajzpályázat! A rajzokat személyesen is behozhatjátok szerkesztőségünk ügyfélszolgálatára. Az alkotásokat szakértő zsűri bírálja majd el.

(A borítóképen: A tavalyi karácsonyi rajzpályázatunk díjazott munkái)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában