Nem semmi!

2023.11.20. 17:00

Már minden családi fotón ott van a kazincbarcikai focista Schobertéknál!

Legyen szó egy ebédről, vagy éppen a Sztárbox adásáról...

Boon.hu

Egy asztalnál Schobertékkal...

Forrás: Instagram/Rubint Réka

A boon.hu először írta meg, hogy Szekszárdi Tamás, a Kolorcity Kazincbarcika SC labdarúgója az a férfi, aki elcsavarta Schobert Lara fejét, és aki miatt egyre több időt tölt a családjától távol.

Aztán a boon.hu volt az első, aki kiszúrta egy családi fotón a labdarúgót Schobertéknál, amelyen ráadásul nem is Tamás volt az egyetlen focista.

Most aztán már annyira felvállalttá vált Laráék kapcsolata, hogy Szekszárdi Tamás láthatóan folyamatosan ott van a család közelében, ugyanis több fotón is szerepel Rubint Réka Instagram oldalán. 

Így például abban a bejegyzésben, amelyben Réka arról ír, hogy milyen büszke a szeretetre, amely a családjukban van, és amelyben egy olyan éttermi fotót osztott meg, amelyen a három Schobert testvér vár éppen az ebédjére Tamással kiegészülve.

Illetve az is kiderül egy bejegyzésből, hogy a Schobert család a hétvégi Sztárboxon Rácz Jenőnek szorított a helyszínen, itt pedig szintén feltűnik Tamás a közös szelfin.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!