Nagy a szerelem!

2023.09.12. 13:51

Ez a kazincbarcikai focista csavarta el Schobert Lara fejét!

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya egyre több időt tölt Kazincbarcikán, már majdnem együtt élnek szerelmével.

Boon.hu

Fotó: Máté Krisztián

Schobert Larára ismét rátalált a közelmúltban a szerelem, ezt a szülei nyomdokaiba lépő és fitneszedzőnek tanuló lány maga árulta el. Sajtóinformáció szerint már a családi nyaralást is az új párja miatt hagyta ki.

Közben kiderült, hogy egy Larától tíz évvel idősebb, 29 éves labdarúgóról van szó, aki a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatában rúgja a bőrt. Augusztus elején a Blikknek már arról beszélt Lara, hogy félig-meddig össze is költöztek és hatalmas a szerelem, egyre többször látták Kazincbarcikán, ahol a stadionban környékén is feltűnt. Aztán augusztus közepén már mérkőzésen is ott szorított párjának, sőt! 

Az Instagramon megjelent fotó
Forrás: Origó

Félig-meddig lerántva a leplet egy 24 óráig látható Instagram sztoriban egy fotót is megosztott, amelyen éppen csókot váltanak a pálya szélén. A fekete-fehér, nem túl jó fényviszonyú képen, amelyet az Origó mentett le szemfülesen, nem teljesen ismerhető fel a fiatalember, persze beindult a találgatás.

Portálunk már a fotó és az adatok alapján is úgy sejtette, de időközben csapat közeli információból is úgy értesültünk, hogy Szekszárdi Tamásról van szó! Az öccsével együtt a Barcika hátvédsorát erősítő Tamás Pakson kezdte a pályafutását, de megfordult Siófokon, Vácon és Nyíregyházán is, illetve tavaly Szolnokról igazolt Kazincbarcikára.

Szekszárdi Tamás
Forrás: Kolorcity Kazincbarcika SC

Hivatalosan még sehol nem jelentek együtt és erősítették meg a szerelmüket, de vélhetően ez sem várat már magára sokáig.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!