Helyi közélet

2015.11.26. 15:13

Tragédia Tiszaújvárosban - Vádemelés a lengyel kamionossal szemben

Tiszaújváros - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy lengyel kamionsofőrrel szemben, aki járművével elütött két gyalogost Tiszaújvárosban. A kislány és nagymamája az ütközés következtében elhunyt, míg a gyermek velük lévő édesanyja elkerülte az ütközést.

Tiszaújváros - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy lengyel kamionsofőrrel szemben, aki járművével elütött két gyalogost Tiszaújvárosban. A kislány és nagymamája az ütközés következtében elhunyt, míg a gyermek velük lévő édesanyja elkerülte az ütközést.Halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság M. B. 48 éves lengyel állampolgárságú férfival szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. szeptember 14-én 9 óra 40 körüli időben Tiszaújvárosban, az Örösi úton kamionjával elgázolt egy gyalogátkelőhelyen áthaladó családot. A 17 hónapos kislány és 52 éves nagymamája olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették, míg a gyermek édesanyja nem sérült meg.

Az ügyben folytatott nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -


Miskolc - A két ember halálát okozó, Tiszaújvárosban történt, közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult büntetőeljárás gyanúsítottjának – a gázoló kamion lengyel sofőrjének – előzetes letartóztatását a Miskolci Járásbíróság október hó 14-én meghosszabbította. A határozattal szemben a gyanúsított és meghatalmazott védője fellebbezést jelentettek be. tovább »

Miskolc, Tiszaújváros - A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája szerdán előzetes letartóztatását rendelte el M.B.S. lengyel állampolgárságú gyanúsítottnak, aki az ügyészi indítvány szerint 2015. szeptember hó 14. napján 9 óra 45 perckor Tiszaújváros, Őrösi út és a Tesco áruház felé vezető szervízút kereszteződésében haladt az általa vezetett, és saját tulajdonában álló pótkocsis nyerges vontatóval. tovább »

Miskolc, Tiszaújváros - A rendőrség bűnügyi őrizetbe vette azt a lengyel kamionsofőrt, aki egy tiszaújvárosi gyalogátkelőhelyen elütött egy nőt és annak unokáját. tovább »

Tiszaújváros – A tiszaújvárosi a Tesco melletti zebrán gázolt el egy családot – nagymamát, anyukát és egy 17 hónapos kislányt – egy lengyel kamion. A nagymama és a 17 hónapos kislány a helyszínen meghalt. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában