Halálos gázolás Tiszaújvárosban – Őrizetben a lengyel kamionsofőr

Akt.:
Halálos gázolás Tiszaújvárosban – Őrizetben a lengyel kamionsofőr
Miskolc, Tiszaújváros – A rendőrség bűnügyi őrizetbe vette azt a lengyel kamionsofőrt, aki egy tiszaújvárosi gyalogátkelőhelyen elütött egy nőt és annak unokáját.

Halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság M. B. 48 éves lengyel állampolgárral szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított az általa vezetett kamionnal 2015. szeptember 14-én 9 óra 45 perckor Tiszaújvárosban, az Örösi úton lévő gyalogátkelőhelyen nem biztosított elsőbbséget a zebrán áthaladó gyalogosoknak. A jármű elütötte a 17 hónapos kislányt és 52 éves nagymamáját, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették, míg a gyermek édesanyja fizikailag nem sérült meg.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya bűnügyi őrizetbe vette a lengyel kamionsofőrt, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-


Nagymama és unoka lelte halálát a tiszaújvárosi balesetben

Tiszaújváros – A tiszaújvárosi a Tesco melletti zebrán gázolt el egy családot – nagymamát, anyukát és egy 17 hónapos kislányt – egy lengyel kamion. A nagymama és a 17 hónapos kislány a helyszínen meghalt. tovább »

hirdetés


hirdet�s