Nagymama és unoka lelte halálát a tiszaújvárosi balesetben

Akt.:
Halálos gázolás a gyalogátkelőhelyen Tiszaújvárosban
Halálos gázolás a gyalogátkelőhelyen Tiszaújvárosban - © Fotó: Szaniszló Bálint
Tiszaújváros – A tiszaújvárosi a Tesco melletti zebrán gázolt el egy családot – nagymamát, anyukát és egy 17 hónapos kislányt – egy lengyel kamion. A nagymama és a 17 hónapos kislány a helyszínen meghalt.

Délelőtt háromnegyed 10 előtt törént a baleset. A lengyel kamion az áruház parkolójából kanyarodott ki. Mint a vezető elmondta, nem vette észre, hogy a zebrán egy háromtagú család kel át éppen az Örösi úti gyalogátkelőhelyen.

A 17 hónapos kislány és 52 éves nagymamája a helyszínen életüket vesztette, a kislány édesanyja nem sérült meg. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. A helyeszínelés idejére az utat és a parkoló kihajtóját lezárták.

ÉM-SZB


Halálos gázolás a gyalogátkelőhelyen Tiszaújvárosban

Tiszaújváros – Ketten veszítették életüket Tiszaújvárosban, az Örösi úton lévő gyalogátkelőhelyen. tovább »

Nagymama és unokája halt meg a tiszaújvárosi balesetben

Tiszaújváros, 2015. szeptember 14., hétfő (MTI) – Egy 17 hónapos kislány és 52 éves nagymamája halt meg abban a közlekedési balesetben, amely hétfő délelőtt történt Tiszaújvárosban, az Örösi úton lévő gyalogátkelőhelyen – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t. tovább »

Gyalogosok közé hajtott egy teherautó Tiszaújvárosban

Budapest, 2015. szeptember 14., hétfő (MTI) – Két ember halt meg azok közül, akiket Tiszaújvárosban gázolt el egy teherautó hétfő délelőtt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. tovább »

Ketten haltak meg a zebrán Tiszaújvárosban

Tiszaújváros – A tiszaújvárosi Tescónál lévő gyalogátkelőhelyen egy teherautó, egyelőre ismeretlen okok miatt belehajtott az ott átkelőkbe. Ketten meghaltak. tovább »