Szabadlábon a Tiszaújvárosban gázoló lengyel kamionos

Ketten haltak meg a zebrán Tiszaújvárosban
Ketten haltak meg a zebrán Tiszaújvárosban - © Fotó: police.hu
Miskolc – A két ember halálát okozó, Tiszaújvárosban történt, közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult büntetőeljárás gyanúsítottjának – a gázoló kamion lengyel sofőrjének – előzetes letartóztatását a Miskolci Járásbíróság október hó 14-én meghosszabbította. A határozattal szemben a gyanúsított és meghatalmazott védője fellebbezést jelentettek be.

A fellebbezést a Miskolci Törvényszék másodfokon eljárt tanácsa megalapozottnak találta és a gyanúsított előzetes letartóztatását november hó 11-én megszüntette. A bíróság szerint az előzetes letartóztatás elrendelése óta a meghallgatások megtörténtek, a szakvéleményt előterjesztették és kitűzték az iratismertetés dátumát. A büntetlen előéletű gyanúsított családi és személyi körülményei nem indokolják további fogvatartását, ahogyan önmagában az a tény sem, hogy Magyarországon nem rendelkezik lakóhellyel.

ÉM-SZBTragédia Tiszaújvárosban – Akár öt évet is kaphat a lengyel kamionos

Miskolc, Tiszaújváros – A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája szerdán előzetes letartóztatását rendelte el M.B.S. lengyel állampolgárságú gyanúsítottnak, aki az ügyészi indítvány szerint 2015. szeptember hó 14. napján 9 óra 45 perckor Tiszaújváros, Őrösi út és a Tesco áruház felé vezető szervízút kereszteződésében haladt az általa vezetett, és saját tulajdonában álló pótkocsis nyerges vontatóval. tovább »

Halálos gázolás Tiszaújvárosban – Őrizetben a lengyel kamionsofőr

Miskolc, Tiszaújváros – A rendőrség bűnügyi őrizetbe vette azt a lengyel kamionsofőrt, aki egy tiszaújvárosi gyalogátkelőhelyen elütött egy nőt és annak unokáját. tovább »

Nagymama és unoka lelte halálát a tiszaújvárosi balesetben

Tiszaújváros – A tiszaújvárosi a Tesco melletti zebrán gázolt el egy családot – nagymamát, anyukát és egy 17 hónapos kislányt – egy lengyel kamion. A nagymama és a 17 hónapos kislány a helyszínen meghalt. tovább »