Életstílus

2016.11.20. 08:42

11 illusztráció amely megmutatja, hogyan változtatta meg az életünket az internet

A világháló csodálatos dolog, viszont alapjaiban változtatta meg a hétköznapjainkat. A következő képek láttán biztosan magára fog ismerni. 

A világháló csodálatos dolog, viszont alapjaiban változtatta meg a hétköznapjainkat. A következő képek láttán biztosan magára fog ismerni. 

Nyaralási fotók

Pakolás a nyaraláshoz: Odaraktad a fényképezőt? - Odaraktad a szelfibotot?

Hirdetések

Játék

Segítség: vécé papír kérés

Tanács a főzéshez: Anyától és az internettől

Udvarlás

Sorozatnézés: Amikor egy hetet vártunk egy újabb részre és amikor több évadot nézhetünk egymás után

Kalózkodás

Rájönni dolgokra: Ha hozzáférhetnénk a világ összes tudásához - Mit jelent zellerről álmodni?

Féltékenység: Bámultad őt! - Kedvelted a képét!


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Emlékszik még, mitől rettegett leginkább gyerekként? És most, mitől fél? Dave Mercier megmutatja, mitől féltünk egykor, és felnőttként.

 

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nem mindenki tudja elképzelni, mit éreznek azok, akik valamilyen mentális betegségben szenvednek. A következő képek ezeket igyekeznek bemutatni.

 

Annak ellenére, hogy mindannyian különbözünk egymástól néhány dolgot pontosan ugyanúgy teszünk. Pontosabban, kétféle mód között választunk. Egy portugál művész, Joao Rocha illusztrációkon keresztül mutatja meg, hogyan képzeli el ezt a teóriát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!