Bulvár, celeb

2011.04.15. 14:17

Kivillant a celeb alakformáló óriásbugyija

<p>A sztárok sem tökéletesek, s mint a fotóról kiderül: Kim Kardashian gyilkos formái is rászorulnak egy kis szemfényvesztésre.</p>

Soha nem látott mértékben nő az alakformáló ruhadarabok népszerűsége. A sztárok már jó ideje használják ezeket, amely tudást annak köszönhetjük, hogy néha napján megfeledkeznek magukról és kivillan ruhájuk alól a "rásegítőnemű". A formás domborulatairól ismert Kim Kardashian is akaratlanul fedte fel "titkát", amikor egy piros, feszes kis ruhácskában érkezett meg a Fox 5 TV interjújára, New Yorkban. A kocsiból kiszálló nőre nem lehetet volna más mondani, mint hogy gyilkos idomokkal rendelkezik, de a járdára lépve hamar kiderült, hogy feszes formáit egy méretes alakformáló nadrág támogatja, az a fajta ami a mell alatt kezdődik és a tér fölött ér véget. A piros ruha ugyanis túl szűk volt ahhoz, hogy ne csússzon fel a járdára lépésnél, elvillantva a testszínű gumis alakformálót.

Nézze meg a fotókat ide kattintva >>>

Érdekesség, hogy egyre több sztár be is ismeri, hogy használ ilyen termékeket és nem tesznek úgy, mintha olyan tökéletesek lennének, mint amilyennek tűnnek. Jennifer Lopez, akik a People magazin 2011 világ legszebb nőjének választott meg is elismerte korábban, hogy az egyik legjobb barátja az alakformáló nadrág, de a mindig vékony és csinos Gwyneth Paltrow is hordja az alakot egyben tartó, kontúrosabbá tevő holmit.

De maga Kim Kardashian is nemrégen beszélt arról, hogy narancsbőre van. "Soha nem állítottam, hogy tökéletes vagyok, s őrült aki azt feltételezi, hogy csak azért, mert reflektorvényben állsz, akkor hibátlan vagy" - nyilatkozta a celeblány.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!