BOON Sziréna

2018.09.25. 16:00

Egyből ötödik lett a borsodi csapat a rendészeti lövészbajnokságon

Miskolc - Először vett részt magyar csapat egy Lengyelországban megrendezett rendészeti lövészbajnokságon.

Miskolc - Először vett részt magyar csapat egy Lengyelországban megrendezett rendészeti lövészbajnokságon.

A lengyelországi Lupkówban rendezték meg a XII. Kárpátok Eurórégió Lövészbajnokságot a Fegyveres Testületek tagjai részére. A 2018. szeptember 19-e és 21-e között megtartott versenyen szlovák, ukrán, lengyel fegyveres szervek képviselői mellett első alkalommal mérette meg magát magyar csapat. A honi színeket a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a főkapitányság Kiképző Központjának munkatársai képviselték (Taricska Tibor r. alezredes, Halasi László r. alezredes, Bakó Dávid r. törzsőrmester, Kaló Flóra r. törzsőrmester, Bari Ágnes r. őrmester és Ali Dóra r. főtörzsőrmester).

A rendezvény célja a lövészsport népszerűsítése, a lőkészség javítása, integráció a magyar, a szlovák, a lengyel és az ukrán fegyveres szervek tagjai között.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr főkapitányság különítménye a négy ország 30 csapatából az előkelő ötödik helyezést hozta haza.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!