BOON Sziréna

2016.04.22. 13:02

Kiskorú veszélyeztetése Miskolcon

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy anyával szemben, aki a gyermekét, az utcán hagyta felügyelet nélkül Miskolcon.

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy anyával szemben, aki a gyermekét, az utcán hagyta felügyelet nélkül Miskolcon.

Kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság V. Renáta 35 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. október 19-én, Miskolcon, a Stadion utcában huzamosabb ideig egy padon hagyta 3 éves gyermekét. A síró, ellátatlan, rémült és kommunikációra csak korlátozottan képes gyermekre egy járókelő hívta fel akkor a rendőrség figyelmét.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -


Kapcsolódó cikkek:

Miskolc - Az egy hete az utcán hagyva talált Gerzson egészséges és jól érzi magát.

Miskolc - Jó egy hónap alatt dől el a Miskolcon, az utcán hagyott kisfiú sorsa.

Miskolc - A talált fiú kórházban van. Gerzsonka édesanyja tagadja, hogy elhagyta volna. Ideiglenesen állami gondozásba veszik.

Miskolc - Az édesanya és élettársa is tagadja, hogy „elhagyta” volna a talált gyereket.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!