Már nevelőszülőknél van az utcán hagyott Gerzsonka

Már nevelőszülőknél van az utcán hagyott Gerzsonka
Miskolc – Jó egy hónap alatt dől el a Miskolcon, az utcán hagyott kisfiú sorsa.

Csütörtök este óta nevelőszülőknél van az a két és féléves kisfiú – Váradi Gerzson – akit még múlt hétfőn délután találtak meg Miskolcon, a Stadion utcán egyedül, felügyelet nélkül. Azóta a kicsit a megyei kórház Gyermekegészségügyi Központjában gondoztak. Az egészségügyi szakemberek szerint jó egészségi állapotban van Gerzsonka, de nagyon látszik rajta a szellemi gondoskodás hiánya.

Közben előkerült az édesanya, aki ellen kiskorú veszélyeztetése miatt eljárás indult, így a gyermeket most nem kaphatja vissza. Gerzsonkát így ideiglenes állami gondozásba vették. A jog szerint 35 nap van, hogy eldőljön, nevelőszülőknél marad, vagy visszaadják.

ÉM-SZB


Előzmények:

“A kisfiú egészséges, de látszik rajta a gondoskodás hiánya”

Miskolc – A talált fiú kórházban van. Gerzsonka édesanyja tagadja, hogy elhagyta volna. Ideiglenesen állami gondozásba veszik. tovább »

Előállították a Miskolcon talált kisfiú édesanyját

Miskolc – Azonosították, elfogták, majd a miskolci rendőrkapitányságra előállították annak a két és féléves kisfiúnak az édesanyját, akit hétfőn találtak Miskolcon, a Stadion utcában – mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán. tovább »

Az utcán hagyta Gerzsont

Miskolc – A rendőrségi felhívás eredményeként sikerült azonosítani a 2015. október 19-én elhagyott miskolci kisfiú édesanyját. tovább »

Talált kisfiú Miskolcon: Családi veszekedésre hivatkoznak a szülők

Miskolc – Az édesanya és élettársa is tagadja, hogy „elhagyta” volna a talált gyereket. tovább »

Megtalálták a Miskolcon talált gyermek anyját, de…

Miskolc – Mint megtudtuk, lakossági bejelentés alapján megtalálták annak a gyermeknek az édesanyját, akit hétfőn délután a miskolci Stadion utcában találtak. tovább »

Egy kisfiút találtak az utcán Miskolcon

Miskolc – Egy 3-4 év körüli kisfiút találtak Miskolcon a Stadion utcában hétfőn. tovább »